markacije, lažne-oznake Svet24.si

Zaradi lažnih markacij v smrt zgrmela mlada ...

Nicole, Liam Svet24.si

Rod Stewart bo zopet dedek!

1664402112-20052007-40be20da136e9c7d371b8dedd0c3f276 Necenzurirano

Kaj so govorili Pahor, Lahovnik, Janša & co., ko ...

natasa pirc musar ales musar m24 ss Reporter.si

Kaprice predsednice Nataše in prvega gospoda ...

66-2-4-erjavec4 mm Ekipa24.si

Predsednik KZS Matej Erjavec: Razlogi za ...

2eva luna nejc Njena.si

Kmetija: Nejc in Eva Luna se imata po šovu še ...

zoga rokokmet Ekipa24.si

Celjski klub osupnil javnost, izstopil iz prve ...

Slovenija

RTV general Marko Filli kot Urška Čepin

Deli na:

Hribarjev radio Ga-ga je danes po pomoti, ali pa zanalašč naredil diverzijo, ki je vredna omembe! V oddaji je kot Marko Filli nastopil imitator RTV-jevskega general štaba generalni direktor Marko Filli osebno. To je tisti Marko Filli, ki imitira pozitivne finančne uspehe javne hiše, tisti, ki je na široko odprl vrata javne hiše bivši imitatorki ministrice za kulturo Majdi Širca iz čiste hvaležnosti, ker mu je pobrala 5 milijonov evrov. In tisti imitator uspehov RTV SLO na kadrovskem, programskem in ostalih področjih, ki tega ne more dopovedati niti na v svojih znamenitih tweetih.

Seveda imitator vsega tega Marko Filli ni mogel mimo imitacije usod honorarnih sodelavcev, ki ne morejo delati oddaj, ki so bile itak v glavnem slabo gledane. To pa je udarec na imitacijo znamenitih TV-jevskih rejtingov, zaradi česar podatke o tem na RTV dobivajo samo pomembni izbranci, da ne bi bilo širše RTV panike. Sicer pa je bila ta današnja oddaja radia Ga-ga zaradi prisotnosti imitatorja, ki je imitiral samega sebe (Fillija) nadgradnja znamenitih spotov Urške Čepin.

Ta je sicer prodajala svoje telo za Darijana Koširja, kar je predstavljalo PR-ovsko prostituiranje vladnega urada za informiranje, Filli pa je z nekaterimi seksualnimi namigi presegel omenjeno damo. Recimo, ko je povedla, da bo novi šef glasbene produkcije Patrik Greblo obe nogi in obe roki uporabil za dirigiranje in igranje na druga glasbila, samovprašal pa se je, s čim bo tolkel po trianglih in si ni upal reči, da pač s spolnim udom. Ker to je itak javni radio, on je pa javni generalni direktor. Pa tudi na medijsko jamranje Jasne Kuljaj, da moraš imeti intimne stike z uredniki, da dobiš zaposlitev, je Filli, ko se je imitiral, rekel, da Kuljajeva ni pravočasno dala. Potem pa po sekundi ali dveh dodal – da ni dala prošnje za zaposlitev.

Vmes je v studio kot imitator Vinka padel sedanji direktor radia Lampreht – eni mu pravijo diktator – in vprašal, kje je Lampreht in če je še direktor in do kdaj da bo. Kot nam je znano, Lampreht ni ogrožen zaradi ambicij Vinka Vasleta, ampak zaradi neumnosti, ki jih počenja v času honorarne pogodbene suše. In če že, potem si radijci vsaj še nekaj časa Lamprehta čisto zaslužijo, čeprav to ni najbolj humano.

Sašo Hribar pa je danes naredil nekaj, kar je huje od žalitev svojega bivšega urednika Radovića, zaradi česar mora plačati 2000 evrov kazni! Ampak to je storil tistim, ki si to zaslužijo in ki so nasedli na provokacijo kot Košir na Urško Čepin.