pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

hisa brglez-pl016 Reporter.si

Hiše, avti in bančni računi evropskih ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

poroka-na-prvi-pogled Njena.si

Poroka na prvi pogled: Markove navade ...

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Slovenija

Reporter Magazin: Žena me tepe, na pomoč!

Deli na:

Ko sva se spoznala, je bila vitke postave, v dvajsetih letih zakona pa je dobila štirideset kilogramov in še veliko žlehtnobe. Govoril sem ji miškica, lutkica, muckica in podobno. Zdaj ji tega ne govorim več, ker bi ji bolj pristajalo bajsica, pujska ali debeluška.

Ko sva se spoznala, je bila vitke postave, v dvajsetih letih zakona pa je dobila štirideset kilogramov in še veliko žlehtnobe. Govoril sem ji miškica, lutkica, muckica in podobno. Zdaj ji tega ne govorim več, ker bi ji bolj pristajalo bajsica, pujska ali debeluška.


Spoštovani dr. Savić, moja težava ni taka, da bi jo razkril javnosti. Doživel bi sramoto ali pomilovanje. Jaz pa tega nočem. Kljub temu sem se odločil, da se vam zaupam, pa tudi če se izve. Preveč je nevzdržno. Žena me namreč tepe. Upiram se, prosim jo, naj neha, a nič ne pomaga. Gre namreč za njeno odkrito agresijo do mene. 

Ko sva se spoznala, je bila vitke postave, v dvajsetih letih zakona pa je dobila štirideset kilogramov in še veliko žlehtnobe. Jaz sem bolj miroljubne narave, vedno sem jo razvajal. Govoril sem ji miškica, lutkica, muckica in podobno. Zdaj ji tega ne govorim več, ker bi ji bolj pristajalo bajsica, pujska ali debeluška. A potem bi bil šele joj. Če ji kaj ni všeč, me kar pretepe. Pri tem tako zelo uživa, medtem posnema glasove iz borilnih veščin. Občasno se tudi smeje. Odneha šele, ko od mene sliši zahtevane besede ali celo pesem. Zadnjič sem moral zapeti himno, da me je pustila. Večkrat sem se že skušal pogovoriti z njo, a brez uspeha.

Težava je v tem, da si nikomur ne upam priznati, kaj se dogaja. Imam nekaj dobrih prijateljev, s katerimi kritiziramo ženske. Smejali bi se mi, če bi jim zaupal težave. Včasih se ji odkupim, če jo ves večer strežem. Hrano in pijačo ji nosim v dnevno sobo, zapeti pa ji moram tudi njeno najljubšo pesem Pastirc pa pase … Takrat je dobre volje in me pusti pri miru. Vendar tako ne gre naprej. V službi lažem, da padam po stopnicah, samo vprašanje je, kako dolgo mi bodo še verjeli. Verjetno razumete mojo skrb, če vam zaupam telesne mere. Jaz 168 cm in 62 kg, ona 180 cm in 105 kg. Saj bi ji pobegnil, a se bojim. Dr. Savić, kaj naj storim?

 

Božo, 54 let, Sinja Gorica

 

Dragi Božo,

 

pri svojem dolgoletnem delu sem doživel že marsikaj. Neki Ljubljančan me je prosil za pomoč, ker je v stanovanju videl miš, tako da je vaša zgodba še kar normalna.  Seveda je pri tem bolj vprašanje vaše možatosti, avtoritete in načelnosti. Ste bolj miroljubne narave, zato se ob prepiru raje umaknete, čeprav ste napadeni. Vendar kako rešiti vaš položaj?

 

Predvidevam, da pogovor žal ni pravi način. Vaša žena očitno razume zgolj jezik moči, ki ga tudi uporablja. Odgovoriti morate na enak način. Močni niste, zato uporabite sredstva. Predlagam, da si kupite električno palico in jo uporabite, ko vas bo hotela napasti. Uporabite tako, ki ji ne bo škodovala, jo bo pa pošteno pretresla in ji odvrnila misel na uporabo sile. Ko jih sam dobiš, šele lahko začutiš, da lahko tudi žrtev čuti bolečino. Udarite jo nekajkrat in ji dajte vedeti, da mislite resno. Ko bo vsa v modricah, ji predlagajte pogovor. Če bo dosežen dogovor, ste svoje dosegli, če vas bo ponovno napadla, odgovorite dvojno. Njeno javkanje zaradi bolečin posnemite in ji posnetek predvajajte. Povejte ji, da ga boste poslali v javnost. S tem jo boste najbolj prizadeli. Nenadoma se bo razvedelo, da ni tako oblastna in vsemogočna, in ker želi v družbi uživati sloves odločne in ostre ženske, bi se na ta način njena podoba spremenila. Za to pa je najbolj občutljiva. Postavite se zase. Šele nato vas bo začela spoštovati.

 

dr. Savić

VEČ V DRUGI ŠTEVILKI NOVEGA REPORTER MAGAZINA, KI JE ŠE VEDNO NA PRODAJ PRI VSEH PRODAJALCIH ČASOPISOV