pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

hisa brglez-pl016 Reporter.si

Hiše, avti in bančni računi evropskih ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

poroka-na-prvi-pogled Njena.si

Poroka na prvi pogled: Markove navade ...

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Slovenija

Reporter Magazin: Lionel Messi vozi masserati granturismo

Deli na:

Dobitnik zlate žoge za leto 2010, član najboljšega evropskega nogometnega klub (FC Bacelonai) in argentinske nogometne reprezentance, je tako kot vsi nogometaši magnet za dobre avtomobile.

Dobitnik zlate žoge za leto 2010, član najboljšega evropskega nogometnega klub (FC Bacelonai) in argentinske nogometne reprezentance, je tako kot vsi nogometaši magnet za dobre avtomobile.

Z nekaj milijonsko mesečno plačo pri španskem klubu si lahko privošči le najboljše. Njegov zadnji nakup je bil maserati granturismo S (cena: 150.000 evrov). Pod oznako S za maserati ranturismo S skriva močnejši hišni motor, ki si ga je zver sposodila od alfe 8C competizione in ima 4,7 litra namesto 4,2 iz osnovnega GT in moč 324 kW (440 KM) namesto 298 kW (405 KM). Posebej za S je narejena hidravlično električna stopalka za plin, ki pripomore k superhitremu prestavljanju. Granturismo S si je sposodil zavorni sistem quattroporteja GT S s šestimi čeljustmi in bati, ki ga je razvil Brembo, kar bo dovolj za zavorno pot 35 metrov od 100 km/h, do koder S pospeši v 4,9 sekunde. Sicer Messi za prihode na treninge uporablja sponzorski audi Q 7, v svoji garaži pa naj bi omel še dodge challengerja SRT-8 in ferrarija 430 spyder.

Zvezdniki so bolj ali manj na očeh javnosti na vsakem koraku, naj si bo takrat, ko opravljajo svoje delo ali ko gredo po vsakdanjih opravkih. Večina jih uživa v izjemnem razkošju, ki ga med drugim pomenijo dragi in za nas eksotični primerki avtomobilov. V naslednjih vrsticah boste izvedeli, kakšne avtomobile vozijo najbolj slavni tuji zvezdniki. Zakaj tuji? Ker pri nas zvezdnikov v pravem pomenu besede ni. Predvsem takih, ki imajo v svoji garaži več pregrešno dragih avtomobilov. Ugotovili smo, kaj vozijo različni zvezdniki oziroma kaj so vozili pred smrtjo ali bankrotom.

 

V DRUGI ŠTEVILKI NOVEGA REPORTER MAGAZINA, KI JE ŠE VEDNO NA PRODAJ PRI VSEH PRODAJALCIH ČASOPISOV, ŠE VEČ O JEKLENIH KONJIČKIH, KI JIH VOZIJO ZVEZDNIKI:

Jason Statham

Valentino Rossi

Simon Cowell

Nicolas Cage

Jay Leno

Jay-Z

Jeremy Clarkson

Eva Longoria

Hugh Laurie

Paris Hilton