stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

jansa orban budimpesta cpac Reporter.si

Klavrn zaton Janeza Janše: Hrvat Plenković je ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Slovenija

Real, Bayern, Chelsea ali Barcelona v Mariboru?

Deli na:
Real, Bayern, Chelsea ali Barcelona v Mariboru?

Foto: Bobo

Nogometaši Maribora so v torek v Glasgowu dosegli zgodovinski podvig in se po zmagoslavju nad Celticom drugič v zgodovini uvrstili v skupinski del lige prvakov, na današnjem žrebu v Monte Carlu pa bodo dobili tekmece v najbolj imenitnem klubskem tekmovanju na stari celini. Žreb se bo v Grimaldi Forumu pričel ob 17.45.

Možni tekmeci slovenskega prvaka, ki bo žreb pričakal v četrtem jakostnem bobnu, so same imenitne zasedbe. V prvem jakostnem bobnu so Real Madrid, Barcelona, Bayern München, Chelsea, Benfica, Atletico Madrid, Arsenal in Porto, v drugem Schalke, Borussia Dortmund, Juventus, PSG, Šahtar Doneck, Basel, Zenit Sankt Peterburg in Manchester City, v tretjem Bayer Leverkusen, Olympiakos Pirej, CSKA Moskva, Ajax Amsterdam, Liverpool, Sporting Lizbona, Galatasaray Carigrad in Athletic Bilbao, v četrtem pa poleg Maribora še Anderlecht, Roma, Apoel Nikozija, Bate Borisov, Monaco, Malmö in Ludogorec Razgrad.

V skupinskem delu lige bo 32 ekip razdeljenih v osem skupin s po štirimi ekipami. Po dve najboljši ekipi iz vseh osmih skupin se bodo uvrstile v šestnajstino finala, tretjeuvrščene bodo tekmovanje nadaljevale v evropski ligi, zadnjeuvrščene pa bodo končale nastope v evropskem tekmovanju.