SOAP BOX RACING 1 Svet24.si

Za veliko zabave, a tudi resno dirkanje, priprave ...

bencin, dizel, bencinska-črpalka, gorivo Svet24.si

Bencin in dizel od polnoči dražja

Screenshot 2023-01-30 at 12.55.12 Necenzurirano

Vohunska afera: kdo sta tujca, ki ju je odkrila ...

vzporedna oblast kucan golobic pececnik brodnjak jenull Reporter.si

Vzporedna oblast: Kučan, Golobič, Pečečnik - ...

krznar gw Ekipa24.si

Krznar brez zadržkov! S tem pojasnilom o ...

Jernej Kogovšek Njena.si

Ja, Chef: Opa, kaj se je zgodilo s slaščičarjem...

barcelona dembele Ekipa24.si

Zmago Barcelone zasenčila poškodba! Vse boljši ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Slovenija

Razkrito ozadje Logarjeve kandidature: kaj je priznal Janša?

Deli na:
Razkrito ozadje Logarjeve kandidature: kaj je priznal Janša?

Anže Logar in Janez Janša sta staknila glavi - gre za projekt vzpostavljanja novega vodje stranke za naslednje volitve? - Foto: Primož Lavre

Anže Logar je lahko vse, pravi predsednik SDS Janez Janša, njegova prihodnost je svetla, a mora s svojim politični kapitalom ravnati načelno. Kaj je imel s tem v mislih? Gotovo je bilo v Logarjevih nastopih kot predsedniškega kandidata precej pragmatizma in zato manj načelnosti.

Je bil res Janša tisti, ki je Logarju svetoval, naj za predsednika države kandidira samo s podpisi volivk in volivcev in ne tudi s podporo stranke, kot je nameraval Logar?  

Ali gre za Janšev in Logarjev projekt vzpostavljanje novega vodje stranke za naslednje volitve, oziroma ali ni Logar zadnji Janšev projekt? Kdorkoli bo naslednjič predlagan in izvoljen za predsednika SDS, bo imel njegovo pomoč in podporo, pravi Janša.

Ni ostalo neopaženo, da je Logarju uspelo nagovoriti izdatno več volivk in volivcev od njegovega šefa. ali Logarjev politični kapital več kot 400.000 volivcev vendarle res tako velik?

Mar Logarjev častni nastop vendarle ne nadaljuje neslavno statistiko večino časa v opozicijo potisnjenega političnega bloka, ki ga je zastopal?

Mar res SDS ni izgubila volitve in so ga polomili partnerji, ki niso prišli v parlament, kot pravi v intervjuju za Demokracijo janez Janša?  

VEČ V TISKANI IZDAJI REPORTERJA IN TRAFIKI24