Tony Cetinski - Krik (Deliverable V-T1-T-SG)4490 Svet24.si

Priljubljeni pevec razkril, kako je včasih ...

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Slovenija

Proti izrojenim spolnim praksam

Deli na:

Živalovarstvene organizacije v luči primera Baričičevih bulmastifov opozarjajo na izrazite kazalce razkroja univerzalnih vrednot v Sloveniji. »Etični sistem družbe razpada - to bi moral biti prvi signal tragičnega razpleta primera z bulmastifi,« pravijo.

Živalovarstvene organizacije v luči primera Baričičevih bulmastifov opozarjajo na izrazite kazalce razkroja univerzalnih vrednot v Sloveniji. »Etični sistem družbe razpada - to bi moral biti prvi signal tragičnega razpleta primera z bulmastifi,« pravijo.

Zato podpisane živalovarstvene organizacije opozarjamo v luči tega primera na izrazite kazalce razkroja univerzalnih vrednot v Sloveniji:

- Izrojene spolne prakse, žrtve katerih so živali, so, o tem pa se molči.

- Če so nosilci izrojenih početij »pomembni ljudje«, si lahko zagotovijo zaščito v najvišjih političnih krogih - dva razreda državljanov sta, torej, dejstvo.

- Razen, da so žrtve izrojenih spolnih nagnjenj, so živali množične žrtve popačenih oblik zabave (pasji boji na življenje in smrt niso edina oblika).

- Nenehno ustvarjanje novih pasem - tudi agresivnih in tistih z oteženim funkcioniranjem vitalnih organov, zaradi česar so dejansko obsojene na trpljenje vse življenje - je posledica vsesplošne zmede in nezmožnosti človeka, da se uresniči na pravi strani življenja.

- Tragedija z bulmastifi je še en dokaz boleče krivice, ki jo človek in država povzročajo psom: nikoli, v nobenem primeru pes ni in ne more biti za nič kriv - je le odraz človeških ravnanj (za dojemanje te krivice se je  treba le poglobiti v proseče in obtožujoče poglede Atosa, Joy in Atlasa).

- Ta tragičen primer je potrdil najnižjo stopnjo občutljivosti prav tistih, ki bi morali biti najobčutljivejši: nosilci oblasti in inšpekcijske službe.

 

Podpisniki tega apela zahtevamo od države, da ozavesti svojo funkcijo: ustvarjanje duhovnega in socialnega vzdušja, v katerem se bomo lahko državljani uresničevali kot celovite osebnosti. V zdravi družbi bo avtomatično manj naučenih potreb »modernega« človeka po nenaravnih oblikah zabave in popačenih spolnih praksah. Zaradi genetsko izrojenih  posameznikov pa je treba izpopolnjevati zakonodajo in preventivno delovanje pristojnih inštitucij.

 

Država, ki resnično skrbi za prihodnost državljanov, bi pred očmi javnosti primer temeljito raziskala in odgovorno ukrepala. Zato se bo v končnici tega primera zrcalila podoba naše države.

 

ZVEZA DRUŠTEV PROTI MUČENJU ŽIVALI SLOVENIJE

DRUŠTVO PROTI MUČENJU ŽIVALI KOROŠKE

DRUŠTVO PROTI MUČENJU ŽIVALI CELJE

DRUŠTVO ZA ZAŠČITO IN VARSTVO ŽIVALI POMURJA

DRUŠTVO ZA POMOČ ŽIVALIM POŽIV VELENJE

LAJKA, DRUŠTVO ZA ZAŠČITO IN POMOČ ŽIVALIM V STISKI

DRUŠTVO JASA

DRUŠTVO ZA DOBROBIT ŽIVALI IZOLA

DRUŠTVO PROTI MUČENJU SLOVENJSKE KONJICE

DRUŠTVO ZA POMOČ ŽIVALIM ŠKOFJA LOKA – KRANJ ŽVERCA