Revija Reporter
Slovenija

Požar: Darijan Košir naj bi vedel, da se Urška Čepin prostituira

22. apr. 2012 11:44 Osveženo: 10:01 / 09. 8. 2017

Deli na:

"Obstajajo tudi zelo resni indici, da se je Čepinova prostituirala že takrat, ko jo je nekdanji direktor urada za informiranje Darijan Košir najel za vladno kampanjo, in da je Košir vedel za te govorice," je Bojan Požar izjavil v intervjuju za Slovenske novice. Požar, urednik spletenga portala Pozareport.si, je pred nekaj dnevi objavil video posnetke starlete in vladne propagandistke Urške Čepin, ki med erotično masažo zadovoljuje starejšega moškega.

Požar dodaja, da je med preiskavo posnetka prišel do znanih političnih in poslovnih imen, ki naj bi obiskovala masažni salon, na masažo naj bi po njegovem hodil celo eden od bivših predsednikov slovenske vlade.

Čepinova pravi, da je nad objavo posnetka zgrožena. Trdi, da so ji nekaj podtaknili v pijačo, zadevo pa je menda predala odvetniku in policiji.

Urška Čepin je lani nastopila v reklamni kampanji v podporo pokojninski reformi vlade, ki so jo nato volivci zavrnili na referendumu. Oglase je naročil urad vlade za komuniciranje, katerega direktor je bil tedaj Darijan Košir.

Požar ni želel potrditi vprašanj, da je posnetek kupil, niti ni razkril, kako je do njega prišel.