zahi hawass Svet24.si

Resnični Indiana Jones

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

hisa tomc LJ-pl007 Reporter.si

To so hiše, ki jih evropski poslanci Zver, Tomc ...

doncic Ekipa24.si

Luka Dončić po veliki zmagi: 'Počutim se ...

poroka-na-prvi-pogled, 3 Njena.si

Poroka na prvi pogled: Kaj je razlog za Olgine ...

sveca Ekipa24.si

Groza! Tragična nesreča mladega Slovenca! Komaj ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Slovenija

Pogrešani dijaki so se javili, bili naj bi na Primorskem

Deli na:

Dva izmed mladoletnih dijakov Šolskega centra Velenje, ki so pogrešani od prejšnjega ponedeljka, sta se javila bližnjim. Eden od dijakov je poklical mamo in sporočil, da je z njimi vse v redu in da se bodo kmalu vrnili domov, drugi pa se je prek sms sporočila javil prijateljici, so povedali na Policijski upravi (PU) Celje.

Policisti naj bi na podlagi uporabe mobilnih telefonov sicer predvidevali, da se dijaki nahajajo na Primorskem, vendar jih zaenkrat še niso našli. Ker so dijaki mladoletni, policija nadaljuje z iskanjem.

17-letni Nace Camlek iz Slovenj Gradca, 15-letni Žan Britovšek iz Mislinje in 16-letni Matic Kašnik iz Mislinje, ki sicer niso sošolci, so pred odhodom od doma staršem povedali, da gredo na ekskurzijo v Celovec, šola pa takšne ekskurzije ni organizirala.

Vse, ki so pogrešane mladoletne fante opazili, policija prosi, da o tem obvestijo Policijsko postajo Slovenj Gradec na telefonsko številko 02 872 54 00 ali pokličejo telefonsko številko 113 oziroma anonimno številko policije 080 12 00.