Revija Reporter
Slovenija

Pogrešane dijake so pripeljali domov

STA

30. apr. 2012 18:20 Osveženo: 10:01 / 09. 8. 2017

Deli na:

Policija je preklicala iskanje več dni pogrešanih mladoletnikov. Matic Kašnik, Žan Britovšek Kamnik in Nace Camlek so se danes iz Trsta oglasili staršem, ki so jih že pripeljali domov, so sporočili s Policijske uprave Celje. Center za socialno delo Slovenj Gradec bo vse tri skupaj s starši povabil na pogovor, je poročala POP TV.

Takoj po praznikih bo Center za socialno delo Slovenj Gradec vse tri skupaj s starši povabil na pogovor, da bi razčistili, kaj je botrovalo njihovemu odhodu. Skušali naj bi ugotoviti, ali je šlo le za nepremišljeno najstniško odločitev ali je v ozadju morda kar koli drugega.

Policija bo v prihodnjih dneh tudi preverila, ali so fantje v minulih dneh morda storili kakšne prekrške, je poročala POP TV.

Dijaki Šolskega centra Velenje, 17-letni Nace Camlek iz Slovenj Gradca, 16-letni Matic Kašnik iz Mislinje in 15-letni Žan Britovšek prav tako iz iz Mislinje so bili pogrešani od prejšnjega ponedeljka. Pred odhodom od doma so staršem povedali, da gredo na ekskurzijo v Celovec, vendar šola takšne ekskurzije ni organizirala.