stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

jansa orban budimpesta cpac Reporter.si

Klavrn zaton Janeza Janše: Hrvat Plenković je ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Slovenija

Patricija Šulin: Bratuškova je še lani v Stožicah prepevala "Evropa banda lopovska"!

Deli na:
Patricija Šulin: Bratuškova je še lani v Stožicah prepevala "Evropa banda lopovska"!

"Vsaka uspešna in stabilna demokracija temelji na odprti družbi, za katero je varovanje človekovih pravic in temeljnih svoboščin prioritetnega pomena. Politično motiviran proces Patria pa jasno kaže na kršenje človekovih pravic in temeljnih svoboščin Janeza Janše in njegove družine. Janez Janša je bil zaprt zgolj na podlagi indicev, kar postavlja načelo pravičnosti pod velik vprašaj. Kako naj državljani zaupajo v pravosodje, ki lahko na takšen način obsodi kogarkoli in kadarkoli?" sprašujejo v Odboru 2014 ob današnjem protestu pred vrhovnim sodiščem.

Protestniki so uvodoma zapeli slovensko in evropsko himno, zaradi obletnice priključitve Primorske k Sloveniji pa še primorsko himno.

Patricija Šulin ugotavlja: "Sredi Evropske unije imamo političnega zapornika. Žal je to v Sloveniji in žal je to Janez Janša." Opozarja, da je Alenka Bratušek lani v Stožicah prepevala "Evropa banda lopovska", kar pa jo ne moti, ko bi rada postala EU komisarka"

"Sodniki vprašajte se, zakaj je toliko ljudi pod vašimi okni in začnite delati, tako kot ljudje pričakujejo od vas," je sodnikom sporočil Aleš Primc. "Če sodniki koga po krivem obsodijo, je to sodniška napaka ali sodna zmota. Četudi gre lahko za hude posledice, sodniki ne odgovarjajo."

"V zaporu imamo človeka,o katerem bo pisala zgodovina. Velik borec za Slovenijo in njeno osvoboditev Janez Janša," pravi Bojan Podkrajšek. "Odgovor zakaj je Janša zaprt, želimo izvedeti takoj. Zahtevamo takojšnjo izpustitev."

"Janšo podpiram že od vsega začetka. On je politik svetovnega kova. Slovenija ga še kako potrebuje," je prepričana Jožica Svete, ki dodaja: "Ko je bil Janša predsednik vlade, smo imeli upanje. Sedaj tega upanja ni."