Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

spanje, raziskava Svet24.si

Sanje pod nadzorom

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Slovenija

Moška prostitucija: pri prodajalcih teles, ki moškim ponujajo spolne užitke

Deli na:
Moška prostitucija: pri prodajalcih teles, ki moškim ponujajo spolne užitke

Moška prostitucija pri nas ni tako pogosta kot v tujini, tudi komaj polnoletnih fantov, ki bi se prodajali za denar nismo opazili v oglasih. - Foto: Profimedia

Slovenija je dežela, ki se po vseh parametrih želi pozicionirati na liberalni zahod Stare celine, a še vedno so teme, ki so pri nas tabu, drugje po Evropi pa nekaj čisto vsakdanjega. Že ob omembi prostitutk mnogi dvignejo obrvi in se pričnejo hihitati ali pa razdrejo kako okroglo glede kurb, pri čemer bi lahko z gotovosti trdili, da ne samo moške, tudi ženske zanima svet prostitucije.

Tokrat smo se podali v svet moške prostitucije, govorili smo z mnogimi moškimi, ki svoja telesa prodajajo moškim, dva smo tudi obiskali. Odkrivamo podobnosti in razlike med moškimi in ženskami, ki se prodajajo.

Jih je podobno število kot ženskih kolegic, se seanse tudi pri moških velikokrat zaključijo zgolj s pogovorom, kot to povedo prostitutke. Kakšne so cene, ponudba? Ali med plačljivim sexom doživijo orgazem? Izvedeli smo marsikaj.

Moška prostitucija pri nas ni tako pogosta kot v tujini, tudi komaj polnoletnih fantov, ki bi se prodajali za denar nismo opazili v oglasih. Moški, ki se odločijo za to dejavnost se v prvi vrsti odločijo za to, ker služijo z nečim kar radi počnejo. In služijo dobro. Če vzamemo zgolj našega sogovornika lahko z gotovostjo trdimo, da mu prostituiranje omogoča boljše življenje kot delo na gradbišču, kjer je tudi delal v preteklosti.

Lahko sicer moraliziramo o njegovem početju, a v ta posel ga ni nihče prisilil in še uživa v delu. Zanimivo pa je še eno dejstvo. Nihče od moških, s katerimi smo se pogovarjali ni niti poročen niti nima partnerja oziroma partnerke, kar je v svetu prostitutk kar običajno.

VEČ V TISKANI IZDAJI REPORTERJA IN TRAFIKI24

Foto: Naslovnica - Reporter št. 28, 2020