markacije, lažne-oznake Svet24.si

Zaradi lažnih markacij v smrt zgrmela mlada ...

Nicole, Liam Svet24.si

Rod Stewart bo zopet dedek!

termoelektrarna šoštanj Necenzurirano

Buldožer iz Šoštanja, ki je povozil Slovenijo

natasa pirc musar ales musar m24 ss Reporter.si

Kaprice predsednice Nataše in prvega gospoda ...

doncic-biserka-petrovic Ekipa24.si

Do solz! Mama Dražena Petrovića prišla do ...

Foto 3 Revija Stop

Erika Pečnik Ladika: Šolski sistem je tako na ...

ales kranjc andreja 24 mm Ekipa24.si

Aleš Kranjc in boj s kruto boleznijo: Zdravniki ...

Slovenija

Kmet Golobič si daje opravka s kidanjem

Deli na:

Gregor Golobič je v pogovoru za Finance vztrajal, da nikoli ni imel deleža v Ultri. "Finance so vam očitno p[r]odale kar nekaj takšnih 'informacij'," je odgovoril na vprašanje bralca, ki ga je zanimala cena Golobičevega deleža v podjetju.

Gregor Golobič je v pogovoru za Finance vztrajal, da nikoli ni imel deleža v Ultri. "Finance so vam očitno p[r]odale kar nekaj takšnih 'informacij'," je odgovoril na vprašanje bralca, ki ga je zanimala cena Golobičevega deleža v podjetju.

Predsednik Zaresa in minister za visoko šolstvo je v Financah odgovarjal na vprašanja bralcev, ki so načeli teme od Ultre, njegovega statusa kmeta, odnosov v koaliciji, stranke Zares, do njegovega dela visokošolskega ministra.

Iz koalicije ne misli izstopiti, pravi, in kot razlog navaja širše posledice za državo, ne le za njegovo stranko. V vlado je Zares vstopil, da bi končal vladavino SDS, čeprav bi po njegovem bilo bolje, da stranka še en mandat ostane v opoziciji: "A nam ta možnost pravzaprav ni bila na voljo, ker smo pač vedeli, da avtoritarne politike prejšnje politične opcije ni mogoče končati drugače kot z oblikovanjem vlade strank, ki so danes v koaliciji."

Ob tem se je pohvalil z delom vladne koalicije in njenimi dosežki: dvigom minimalne plače, skorajšnjo večjo dostopnostjo državnih štipendij, pripravo zakona o udeležbi delavcev pri dobičku, omejitvijo menedžerskih plač. Meni pa, da uspešnosti vlade ne gre meriti samo po njenem učinku na žepe navadnih državljanov.


Spora med pravosodnim ministrom Alešem Zalarjem in generalno državno tožilo Barbaro Brezigar ni hotel komentirati, a pravi, da bi bilo treba zadevo rešiti brez drame, hitreje in ne na očeh javnosti.

Na kritiko študenta, ki mu očita, da se premalo ukvarja s problemi visokega šolstva, je odgovoril: "Slabo ste obveščeni, a tega vam ne gre zameriti, saj očitno zavzeto študirate in se nimate časa seznaniti z javno dostopnimi dejstvi glede mojega dejanskega ukvarjanja. "

Pravi, da nima kmetije, ima pa kmetijsko zemljišče, ki ga obdeluje v prostem času. Zadnje leto ima veliko dela s kidanjem...