sasa lendero 2 Dobra karma

Svojemu nekdanjemu možu je Saša Lendero dala še...

shranimo v zamrzovalnik1 Svet24.si

To se zgodi s posteljnino, če jo damo za 6 ur v ...

marjan sarec pl1 Reporter.si

Šarec o propadu nezaupnice: Očitno so ...

Tonin - montaza Svet24.si

Tonin postavljen na laž, škarpa ob bazenu je ...

Bojan Veselinovič Necenzurirano

Razkrivamo: Janša želi nad direktorja STA ...

emkej Odkrito.si

Kaj ima Emkej skupnega z modro pošastjo?

josip kotlar Njena.si

Ugodno oddam sina: Kaj se je zgodilo Josipu ...

Slovenija

Janša podelil priznanje kitajski družbi Huawei, hkrati je »šokiran«, ker z njo sodeluje Damijan. Koga financirajo kitajski komunisti?

Deli na:
Janša podelil priznanje kitajski družbi Huawei, hkrati je »šokiran«, ker z njo sodeluje Damijan. Koga financirajo kitajski komunisti?

Predsednik vlade Janez Janša. - Foto: Bobo

»Šokantno!« je tvitnil predsednik vlade Janez Janša in delil novico portala Škandal24 iz »medijskega imperija« SDS: »Uradno potrjeno. Kanon strank LMŠ, SD, Levica in SAB Jože Damijan, s katerim so skušali rušiti vlado, dela za kitajski Huawei.«

Sledila je Janševa opazka: »KUL neposredno financiran kar od Kitajske komunistične partije?«

Damijan je pogodbo s kitajsko korporacijo sklenil v okviru Centra poslovne odličnosti Ekonomske fakultete in opravil raziskavo o ekonomskih posledicah morebitne izločitve družbe Huawei pri uvajanju 5G tehnologije v Sloveniji.

Toda še isti dan se je kitajska družba Huawei javno zahvalila slovenski vladi za podelitev spominskega znaka za požrtvovalnost v boju proti covid-19. Pod priznanje je podpisan nihče drug kot predsednik vlade Janez Janša. »Mi smo v Sloveniji, za Slovenijo,« so napisali v Huaweiju.

To torej pomeni, da je Janša podelil priznanje družbi pod nadzorom kitajske komunistične partije, ki neposredno financira njegovo opozicijo. Razumi, kdo more!

Podjetje Huawei Technologies Slovenija se je danes odzvalo na naš članek:
 
Podjetje Huawei je zasebno podjetje v 100% lasti zaposlenih. Delovanje podjetja je odvisno od poslovnih odločitev, nima nič opraviti s politiko.

V podjetju Huawei Technologies Ljubljana, smo iz poslovnih razlogov, naročili študijo Ekonomskega učinka omejevanja konkurence pri ponudbi 5G tehnologije na slovensko gospodarstvo, pri mednarodno priznani raziskovalni organizaciji, Centru poslovne odličnosti Ekonomske Fakultete Univerze v Ljubljani.

Loading...