primer Trenta Svet24.si

Zaslišane prve priče, Janša pravi, da gre za ...

supet-luna, sankt-peterburg Svet24.si

Zemlja bo za kratek čas dobila še eno luno

848456_280-yapi Necenzurirano

Na drugem tiru se zapleta: Turki v težavah, kaj ...

marta kos henri geaz emporium pl Reporter.si

Marta Kos s soprogom iz Švice že kupuje kostime ...

Timi Max Elšnik Ekipa

Elšnik s kreativno potezo ustvaril upanje: Njegov...

David Niven v filmu Očaranost (1948) Revija Stop

Gentleman klasičnega Hollywooda

acun ilicali Ekipa

Prvi mož Maribora se je še četrtič poročil, ...

Slovenija

Isajlović vendarle odstopil

Deli na:

"Dovolj mi je. Nočem, da se usoda finančnega ministra lomi na mojem hrbtu," je povedal sedaj že bivši svetovalec finančnega ministra Dragan Isajlović.

"Dovolj mi je. Nočem, da se usoda finančnega ministra lomi na mojem hrbtu," je povedal sedaj že bivši svetovalec finančnega ministra Dragan Isajlović.

Križanič je po današnji seji vlade sicer potrdil, da se je odločil obdržati Isajlovića v svojem kabinetu. "Isajlović je pač moj sodelavec in jaz čez njega nisem slišal še nobenih pripomb, tako da sem, kar se tega tiče, z njegovim delom zadovoljen," je dejal in zanikal, da bi bil Isajlović podal odstopno izjavo.

Vprašanja glede možnosti, da ga premier zaradi tega, ker ni odslovil Isajlovića, zamenja, pa minister Križanič ni želel komentirati.

Pahor je v sredo ob robu seje DZ izrazil skrb, da minister ne more držati besede, ki mu jo je dal, češ da bo na eleganten način prekinil sodelovanje z Isajlovićem.

Problem, ki se Pahorju zdi velik, je skrajno nezaupanje večine poslovne skupnosti v Sloveniji do vloge in mandata, ki ga Isajlović ima.

V sindikatu Neodvisnost medtem menijo, da Isajlović na ministrstvu opravlja delo, ki ni v skladu z veljavno zakonodajo. Inšpektorju za delo zato predlagajo, naj na ministrstvu za finance opravi izreden inšpekcijski nadzor.