nevihta, strele Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

hisa brglez-pl016 Reporter.si

Hiše, avti in bančni računi evropskih ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Slovenija

Hiter konec »poletja«; jutri že 4 do 14 stopinj

Deli na:

Ponoči bo oblačno s padavinami, sprva bodo še nevihte. Pihal bo severovzhodnik veter, na Primorskem ponoči zmerna do močna burja. Jutri bo sprva oblačno, deževno in hladno. Zjutraj bo meja sneženja na okoli 800 metrov nadmorske višine. Čez dan bodo padavine postopno ponehale, je zapisano na spletnih straneh Agencije RS za okolje.

Popoldne se bo ponekod oblačnost trgala. Na Primorskem bo še pihala burja. Najnižje jutranje temperature bodo od 2 do 10, najvišje dnevne od 4 do 14 stopinj Celzija.

Napoved za sosednje pokrajine: Ponoči bo povsod oblačno in deževno. Zapihal bo severovzhodni veter, ob severnem Jadranu močna burja. Jutri bo oblačno. V krajih severno od nas bo suho, drugod pa bo občasno še deževalo. Burja bo še pihala.

Vremenska slika: Naše kraje je zajela hladna fronta, ki se počasi pomika proti vzhodu. S severovzhodnim vetrom doteka nad naše kraje hladen in vlažen zrak.

Obeti: V ponedeljek bo na zahodu delno jasno. Drugod bo pretežno oblačno, ponekod bo možen rahel dež. V torek bo sončno in topleje. Burja na Primorskem bo oslabela. V sredo bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo, možne bodo posamezne krajevne plohe.

Opozorilo: Danes popoldne in zvečer bodo ob izraziti hladni fronti možni močnejši nalivi, sunki vetra in krajevno tudi toča. Danes zvečer bo na Primorskem zapihala močna burja, katere najmočnejši sunki bodo presegli 100 kilometrov na uro.