pasco-kruh Svet24.si

Kruh s podgano? Hvala, a nisem več lačen

evropska unija, evropske volitve Svet24.si

Dolgoletni evropski komisar opozarja na nujne ...

1711376183-dsc0361-01-1711376151675 Necenzurirano

Direktorju bolnice so morali podrejeni delati ...

fake news mediji lazne novice pf Reporter.si

V slovenskih medijih ostajamo samo še mazohisti, ...

jordan cigara Ekipa24.si

Pa to je noro! Neverjetna vila Michaela Jordana, ...

Barron pred nekaj meseci .. Odkrito.si

Barron Trump - Za to je zaslužna slovenska kri!

ekipa ilek stuhec Ekipa24.si

Kaj je narobe? Slovenci bežijo v tujino! Jih doma...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Slovenija

Dr. Ante Kovačević: "Brez lustracije ni demokracije!"

Deli na:
Dr. Ante Kovačević: "Brez lustracije ni demokracije!"

Foto: Twitter

"Terjali bomo odgovornost sodnikov ne samo v primeru Patrije, temveč povsod kjer so kršene temeljne človekove pravice. Gledali bomo pod prste vseh, ki pišejo krivične sodbe, ki zadevajo malega človeka v velikem kolesju pravosodnih mlinov," je David Tasić napovedal nadaljnje delo Odbora 2014 in nadaljevanje protestov pred sodiščem.

"Tukaj smo zato, ker moramo biti tukaj, saj Slovenija še vedno ni pravna država," je Aleš Primc pojasnil nadaljevanje protestov. "Čakamo na spremembe, vendar ne križem rok. Vztrajali bomo pred sodiščem, vsako sredo in če bo treba sami pripravili zakone."

"Brez lustracije ni demokracije!" je odločen nekdanji poslanec hrvaškega parlamenta in politični zapornik dr. Ante Kovačević. "Slovenija in Hrvaška dosegata svoje dno. Zakaj? Ker ni bilo lustracije."

"Na Hrvaškem in v Sloveniji so ostala omrežja Udbe in zaradi tega ni politične volje, ni demokracije in ni blaginje," je prepričan Kovačević. Vztraja, da smo brez lustracije samo formalno v EU, ne pa tudi dejansko. "Lustracija pomeni odstraniti zlo. Komunizem je to zlo, ki ga je treba odstraniti za vselej!"

"Vesela sem, da sem z vami, ker imate srce za svobodo!" je vztrajnike pred sodiščem pozdravila ameriška libertarka Patricia Walsh. "Nisem članica nobene stranke v Sloveniji. To ni pomembno, šteje le, da vem, kaj je prav in kaj narobe."

"Tisti, ki so pisali pravna mnenja za odvzem mandata Janši, sodbe v zadevi Patria sploh prebrali niso,"  je ogorčen
Aleš Hojs. Sprašuje se: "S kakšno medijsko manipulacijo so odvrnili ljudi od udelžbe na zadnjih nekaj volitvah. Rezultat je jasen, posledice tudi.