cg_zdravstveni_domovi Svet24.si

Prihodki v zdravstvu so se v petih letih povečali...

asfinag Svet24.si

Z avtoceste rešili izgubljeno mamo raco in devet ...

nov ct aparat, Pavel Berden in Dimitrij Kuhelj Necenzurirano

Bolniki v UKC Ljubljana ostajajo brez preiskav. ...

koscek erika Reporter.si

Poslovne skrivnosti partnerja Erike Žnidaršič: ...

doncic Ekipa24.si

Luka Dončić po veliki zmagi: 'Počutim se ...

marjetka in rudi Njena.si

Poroka na prvi pogled: Rudi in Marjetka, ko ju ...

irving-doncic Ekipa24.si

'Moj brat!' Kakšne besede Kyrieja Irvinga o Luki ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Slovenija

Bojan Roglšek iz Velenja je srečni dobitnik Volkswagna Polo Bunny

Deli na:
Bojan Roglšek iz Velenja je srečni dobitnik Volkswagna Polo Bunny

ERGO Versicherung Aktiengesellschaft, Dunaj, ERGO zavarovalnica, podružnica v Sloveniji je izmed stotih finalistov izžrebala srečnega dobitnika rdečega avtomobila Volkswagen Polo Bunny. To je postal Bojan Roglšek iz Velenja. Za nagrado se je v nagradni igri na spletni strani nagradnaigra.ergo.si potegovalo več kot 3200 prijavljenih.

Po zaključku zbiranja prijav so najprej izmed vseh sodelujočih izžrebali 100 finalistov, izmed teh pa srečnega nagrajenca. Bojan Roglšek je potem, ko je iz rok Andreja Kociča, predsednika uprave ERGO Življenjske zavarovalnice in vodje projekta širitve blagovne znamke ERGO v Sloveniji, v imenu ERGO Versicherung Aktiengesellschaft, Dunaj, ERGO zavarovalnice, podružnice v Sloveniji prejel ključe svojega novega avtomobila, povedal: »Že ko sem bil izžreban med srečnih 100 finalistov, nisem verjel, da je to res. Ko pa sem nato čez nekaj dni prejel klic, da sem izžreban za glavno nagrado, je trajalo kar nekaj časa, da sem resnično dojel, kakšna sreča se mi je nasmehnila. Seveda upam na čim več srečno prevoženih kilometrov.«

Zavarovancem prilagojena avtomobilska zavarovanja

ERGO Versicherung Aktiengesellschaft, Dunaj, ERGO zavarovalnica, podružnica v Sloveniji nudi svojim zavarovancem tri avtomobilske pakete ERGO Avto – Osnovnega, Standardnega in Premium –, zavarovanje pa je mogoče tudi popolnoma prilagoditi posameznemu zavarovancu. Izkušeni vozniki so deležni posebnih ugodnosti, saj tiste brez prijavljene škode po treh letih zavarovalnica nagradi s petodstotnim popustom, najboljše voznike v prvem premijskem razredu pa po treh letih brez škode z 10-odstotnim Super bonusom.

Druge inovativne zavarovalne možnosti vključujejo, med drugim, odkup prve škode pri obveznem in kasko zavarovanju, pri katerem zavarovanec ohrani svoj premijski razred tudi ob prvi prijavljeni škodi v posameznem zavarovalnem letu, zavarovanje osebnih predmetov v vozilu in zavarovanje na novo vrednost vozila. To pomeni, da zavarovalnica krije razliko med nabavno vrednostjo novega vozila in tržno vrednostjo vozila pred nastankom zavarovalnega primera, razen v primeru kraje. Več informacij o zavarovanju ERGO Avto je na voljo tukaj.

O ERGO Versicherung Aktiengesellschaft, Dunaj, ERGO zavarovalnici, podružnici v Sloveniji
ERGO Versicherung Aktiengesellschaft, Dunaj, ERGO zavarovalnica, podružnica v Sloveniji je pričela delovati v Sloveniji leta 2005 kot podružnica avstrijske zavarovalne družbe ERGO Versicherung AG (predhodno Victoria Volksbanken Versicherung), članice zavarovalne skupine ERGO, ki je del Munich RE, ki v svetovnem merilu predstavlja enega izmed vodilnih ponudnikov pozavarovanj in zavarovanj. Podružnica ponuja zavarovancem življenjska in premoženjska zavarovanja in je aktivna tudi na področju bančnega zavarovalništva, kar dokazuje močno partnerstvo s slovensko banko Volksbank d. d.

O ERGO Austria International AG in zavarovalni skupini ERGO

Holding družbe ERGO Austria International AG s sedežem na Dunaju je bil ustanovljen leta 2007 kot hčerinska družba zavarovalne skupine ERGO. V okviru holdinga delujejo tako ERGO Versicherung AG, Bank Austria Versicherung, VICTORIA-VOLKSBANKEN Pensions-und Vorsorgekasse kot tudi ERGO Insurance Service GmbH, ki zagotavlja holdingu in njenim družbam vse potrebne zaledne storitve. ERGO Austria International sodi med pet največjih zavarovalnih skupin na domačem trgu, s svojimi družbami pa je prisotna tudi v sedmih državah Srednje in Vzhodne Evrope. Več informacij o družbi je na voljo na spletni strani www.ergo-austria.com.

Zavarovalna skupina ERGO sodi s celovito ponudbo zavarovalnih produktov med vodilne zavarovalne skupine tako v Nemčiji kot tudi v Evropi in je prisotna v več kot 30 državah sveta. Na nemškem trgu sodi skupina ERGO med vodilne ponudnike storitev v vseh zavarovalnih segmentih. Za skupino dela 50.000 sodelavcev, ki so bodisi redno zaposleni bodisi delujejo kot zunanji sodelavci skupine. V letu 2011 je skupina ERGO zbrala prek 20 milijard evrov premij in izvršila izplačila zahtevkov strankam v višini 17,5 milijarde evrov. Zavarovalna skupina ERGO je del Munich RE, ki sodi med vodilne pozavarovalnice in zavarovalniške skupine v svetovnem merilu.