zahi hawass Svet24.si

Resnični Indiana Jones

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

hisa tomc LJ-pl007 Reporter.si

To so hiše, ki jih evropski poslanci Zver, Tomc ...

doncic Ekipa24.si

Luka Dončić po veliki zmagi: 'Počutim se ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

irving-doncic Ekipa24.si

'Moj brat!' Kakšne besede Kyrieja Irvinga o Luki ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Slovenija

Bojan Korsika o liku in delu Boruta Pahorja

Deli na:

Njegova “dediščina” je katastrofalna. Za časa njegovega mandatarstva je brutonacionalni dohodek Slovenije padel bolj kot ostalim evropskim državam in prvič smo začeli tudi zaostajati za povprečjem Evropske unije. Čeprav, te stvari se da nadoknaditi. Veliko težje popravljivo je to, da si bomo njegovo mandatarstvo zapomnili po tem, da ne velja več nobena politična morala, nobeni politični standardi. Njegovi ministri so druščina skrajno sumljive sorte. Pod mandatarstvom Boruta Pahorja je politika in država postala tisto, o čemer so ljudje dosedaj samo govorili, da je - cipa. Tisti, ki je dovolj skorumpiran, dovolj moralno brezsramen, od tistega je - cipa. Pa ne bi želel s tem žaliti prostitutk. Finance

Njegova “dediščina” je katastrofalna. Za časa njegovega mandatarstva je brutonacionalni dohodek Slovenije padel bolj kot ostalim evropskim državam in prvič smo začeli tudi zaostajati za povprečjem Evropske unije. Čeprav, te stvari se da nadoknaditi.

Veliko težje popravljivo je to, da si bomo njegovo mandatarstvo zapomnili po tem, da ne velja več nobena politična morala, nobeni politični standardi. Njegovi ministri so druščina skrajno sumljive sorte.

Pod mandatarstvom Boruta Pahorja je politika in država postala tisto, o čemer so ljudje dosedaj samo govorili, da je - cipa. Tisti, ki je dovolj skorumpiran, dovolj moralno brezsramen, od tistega je - cipa. Pa ne bi želel s tem žaliti prostitutk.

Finance