Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

Gervinho predrag tudi za šejke: zahteval lastni zasebni helikopter in zasebno plažo

Deli na:
Gervinho predrag tudi za šejke: zahteval lastni zasebni helikopter in zasebno plažo

Foto: Reuters

Gervinho, ki je zadnji dve sezoni igral nogomet v italijanski serii A za Romo, je v pogajanjih z možnimi novimi delodajalci iz Združenih arabskih emiratov pretiraval z neuresničljivimi zahtevami. Nogometaš Slonokoščene obale je prihod v Al-Jazira klub iz Abu Dabija pogojeval z zasebnim helikopterjem in svojo plažo.

Bogati emiratski šejk Mansour Al-Nahyan reprezentantu Slonokoščene obale ni ustregel. V klubu so njegove pretirane zahteve označili za "obscene" in prav s pretiranimi zahtevami si je 28-letni Gervinho prislužil košarico, čeprav so bili v tem klubu iz Združenih arabskih emiratov za štiriletno pogodbo pripravljeni odšteti 13 milijonov evrov.

Gervinho se ni ustavil le pri svojem zasebnem zračnem plovilu, ki bi mu bil vedno na razpolago, zasebni plaži za njegovo lastno uporabo, ampak je od emiratskega kluba zahteval tudi, da poskrbijo za ustrezno nastanitev članov njegove razširjene družine in tudi povratne vozovnice na rednih letalskih linijah za Slonokoščeno obalo, je ob tem poročala italijanska La Gazzetta dello Sport.

Prav nespodobne zahteve so bile za emiratski klub veliko opozorilo, da odstopi od predvidenega prestopa in si s tem prihrani morebitne prihodnje težave pri podpisovanju pogodb s tujci, ki bi jih prav Gervinhov primer, če bi njegove zahteve upoštevali, spodbudil k neprimernim željam.

Gervinho se bo po propadu zelo donosne pogodbe kot kaže znova pridružil soigralcem iz Rome na pripravah pred začetkom nove sezone. Gervinho se je pridružil Romi avgusta 2013 po prestopu iz Arsenala za odškodnino v vrednosti osem milijonov evrov. Septembra lani je z Romo podaljšal sodelovanje vse do konca junija 2018.