Klemen Jaklič Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

1709556859-172a8714-1709556621461 Necenzurirano

Kako rešiti javno zdravstvo? Ministrica naj ukine...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

andreja-špeh Njena.si

Andreja Špeh iz MasterChefove kuhinje na Japonsko

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

David Beckham najbolj seksi moški na svetu

Deli na:
David Beckham najbolj seksi moški na svetu

Foto: Reuters

Nekdanji kapetan angleške nogometne reprezentance David Beckham, ki je svetovno slavo in prepoznavnost pridobil tudi kot soprog ene izmed članic najstniške ženske pop skupine Spice Girls ter je tudi prepoznavna tržna znamka in nosilec modnih smernic, je bil izbran za "najbolj seksi moškega na svetu" leta 2015 v izboru ameriške revije People.

Ambasador Unicefa Beckham je z Manchester Unitedom osvojil šest naslovov državnega prvaka, dvakrat pokal FA, leta 1999 pa je z njim postal tudi evropski prvak. Leta 2003 je odšel v Real, kjer je štiri leta pozneje postal državni prvak. Nato je dvakrat državni prvak postal tudi z Los Angelesom Galaxy, med bivanjem v ZDA pa se je dvakrat vrnil tudi v Evropo, in sicer k Milanu. Postal je tudi prvi Anglež, ki se je naslova državnih prvakov veselil v štirih različnih državah.

Za angleško reprezentanco je odigral 117 tekem, v katerih je dosegel 17 golov. Z njo je trikrat nastopil tudi na svetovnem prvenstvu.

Eden najbolj priljubljenih nogometašev je v tem času postal tudi modna ikona in po letu 1999 tudi stalna stranka rumenih medijev in družabnih kronik kot mož nekdanje začimbnice, manekenke in modne oblikovalke Victorie Beckham, dekliško Adams, s katero ima štiri otroke Brooklyna, Romea, Cruz in Harper.

Revija People je 40-letnega Beckhama, ki je po koncu nogometne kariere, to je končal leta 2013 v dresu francoskega PSG, zajadral v poslovne vode, postavila na svojo naslovnico in mu podelila laskavi naslov najbolj (ženskega) poželenja vrednega moškega v letošnjem letu. Beckham je tako v ženskih mokrih sanjah nasledil holivudskega zvezdnika Chrisa Hemswortha, ki je zaslovel v vlogi (stripovskega) super-junaka Thora.

Da je "najbolj seksi moški leta" so razkrili v nočnem televizijskem šovu Jimmyja Kimmela v živo v studiu v Los Angelesu, v katerem so poklicali tudi nagrajenca, ki je naslov, malo v šali malo zares, označil za "najboljši trenutek v svoji karieri".

"Ob tem bi se seveda rad zahvalil staršem, ki sta me naredila. Rad bi se zahvalil tudi frizerju, stilistu in photoshopu," se je pošalil Beckham ter nadaljeval: "Nikoli se nisem imel za privlačno, seksi osebo. Mislim, seveda se rad lepo oblečem in nosim lepe obleke in rad dobro zgledam in se dobro počutim, ko se lepo oblečem, ampak se nikoli nisem gledal na ta način."

Izbor najbolj seksi moškega "Sexiest Man Alive" letos praznuje 30. jubilej. Prvemu je ta naslov leta 1985 pripadel avstralskemu igralcu Melu Gibsonu.