Annalena Baerbock Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo ...

ženska Svet24.si

Iskrenost do samega sebe je najboljša ...

občina-ruše, urška-repolusk Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina ...

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

jure-podjavoršek, mojster, delovna-akcija, otroci, družina Njena.si

Mojster Jure o vzgoji otrok: V življenju se bodo ...

sekulic slovenija af Ekipa24.si

Tole je očitno menjava za Mika Tobeyja! Američan...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Izjava dneva

Očitno se Rosvita Pesek strinja z Janšo – česa tako neumnega še nisem slišal: da Studio City ne sodi na nacionalno televizijo?

Deli na:
Očitno se Rosvita Pesek strinja z Janšo – česa tako neumnega še nisem slišal: da Studio City ne sodi na nacionalno televizijo?

Marcel Štefančič - Foto: Adrian Pregelj/RTV Slovenija

Marcel Štefančič, novinar Mladine in nekdanji voditelj Studia City,

Rosvita Pesek je v podkastu Moč politike dejala: »Kot gledalka mislim, da Studio City ne sodi na nacionalno televizijo,« in dodala, da ne ustreza nobenemu od standardov, ki jih morajo drugi spoštovati. V zadnjih dveh letih se je po njenem mnenju oddaja spremenila v izrazito politično enosmerno. Podobno je bilo njeno mnenje o oddaji Arena.

Očitno se strinja z Janezom Janšo. Česa tako neumnega še nisem slišal: da Studio City ne sodi na nacionalno televizijo? Kam pa, če ne tja! Na nacionalni televiziji je bil 33 let! Studio City sodi prav na nacionalno televizijo!


Pa še nekaj o uravnoteženosti. Ali to pomeni, da moram, če v studiu govorimo o fašizmu in Hitlerju, v studio povabiti fašista ali nekoga, ki bo govoril, da je bil Hitler okej, ker je naredil ceste in skrbel za socialno državo?! Do tega smo prišli. Ali bomo resnico uravnotežili z lažjo? To je nenormalno stanje in popoln kretenizem in točno vemo, kdaj se je začel.

Začel se je takrat, ko sta Janša in Bajuk leta 1999 nastopila s šestimi točkami, ki sta jih snela od republikanske stranke. Bush je takrat prišel z idejo, da so mediji liberalno nastrojeni, levičarski in neuravnoteženi. Lastniki in uredniki osrednjih ameriških medijev, ki sploh niso bili tako blazno neuravnoteženi in liberalni, so si rekli, pazimo malo. Začeli so se držati nazaj, tistim, ki so trdili, da so neuravnoteženi, so začeli postavljati bolj nežna vprašanja, jih pretirano vabiti ...

Delo