Aleksander Lukašenko Svet24.si

KGB o dronih iz Litve, Lukašenko na zahod ...

slovenska policija Svet24.si

Gruzijec peš bežal pred policisti

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Sum konflikta interesov na ministrstvu: nov zakon ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

Woody Allen bo za Amazon ustvaril miniserijo

Deli na:
Woody Allen bo za Amazon ustvaril miniserijo

Foto: Reuters

Po režijah številnih filmov se bo sloviti Woody Allen preizkusil še v ustvarjanju TV serije. Pod naslovom Untitled Woody Allen Project (Projekt Woodyja Allena brez naslova) bodo na ogled štiri polurne nadaljevanke. Podrobnosti o zgodbi, igralski zasedbi in datumu, ko bo serija prišla na male ekrane, še niso znane, piše spletni The Independent.

Režiser se je z ameriškim spletnim velikanom Amazon dogovoril, da bo njegova TV nadaljevanka na voljo naročnikom paketa Amazon Prime. Pri Amazonu obljubljajo, da bodo kmalu postregli z dodatnimi informacijami o Allenovem projektu.

"Ne vem, kako sem se znašel v tem," je dejal režiser in dodal: "Nimam še nobene ideje in sploh ne vem, kako se lotiti projekta. Bojim se, da bo Roy Price - podpredsednik Amazonovih studijev - obžaloval svojo odločitev". Ta pa je, kot piše The Independent, dejal, da si šteje v čast, da lahko sodeluje z režiserjem, ki se podpisuje pod nekaj največjih filmov vseh časov.

Ustvarjanje TV nadaljevanke utegne podreti režiserjev načrt, da bo vsako leto posnel nov film. Allen s svojo odločitvijo sledi priznanim režiserjem, ki so se iz filmskih vod preselili v televizijske. Med njimi velja omeniti Stevena Soderbergha, Davida Fincherja in Davida Lyncha.

V New Yorku rojeni filmski ustvarjalec Woody Allen bo letos praznoval svoj 80. rojstni dan. Režiral je več kot 40 filmov, sodeloval - kot scenarist ali igralec - pa v več kot 60. Številni njegovi filmi so bili nominirani za oskarja, nazadnje Otožna Jasmine. Pet njegovih filmov je prejelo zlati kipec.