šarac Odkrito.si

Miki Šarac in skrivnostna svetlolaska

drascek2 Svet24.si

Nuška Drašček: Moj mož kakšne velike izbire nima

nazif mujić Svet24.si

Po trpljenju in revščini se je poslovil igralec ...

denar, pokojnine Svet24.si

Konec varčevalnih ukrepov za pokojnine

ženske spodnje hlače Najstnica.si

Skrivnost razkrita: Temu služi žepek na ...

Artur Štern Njena.si

Artur Štern se vrača!

tina maze2 Njena.si

Podrobnosti poroda Tine Maze

Magazin

Šok za italijanski nogomet: Bonucci iz Juventusa v Milan

Deli na:
Šok za italijanski nogomet: Bonucci iz Juventusa v Milan

Foto: Profimedia

Italijanska nogometna velikana Juventus in Milan sta poskrbela za odmeven prestop. Milanski klub je danes potrdil prihod italijanskega reprezentančnega branilca Leonarda Bonuccija, ki je z Juventusom osvojil šest naslovov državnega prvaka.

"Bonucci v Milanu", so na spletni strani sporočili rdeče-črni, ob tem pa so objavili še serijo fotografij prihoda nove okrepitve. Za zdaj še niso znane uradne podrobnosti, po poročanju nekaterih italijanskih medijev pa naj bi 30-letnik sklenil petletno pogodbo. Vrednost prestopa naj bi znašala približno 40 milijonov evrov.

Za Juve je Bonucci igral od leta 2010 in v tem času s staro damo osvojil šest naslovov prvaka Italije. Pri novih delodajalcih bo imel Bonucci zahtevnejšo nalogo, Milan se je s šestim mestom v prejšnji sezoni uvrstil le v evropsko ligo, v domačem tekmovanju pa na naslov čaka že od leta 2011.

Zvečer je prestop, ki že velja za največjega v Italiji v tem prestopnem roku, potrdil tudi torinski klub. "Hvala, Leo. Sedem prekrasnih let je pri koncu," so zapisali na spletni strani ob predstavitvi sedmih let, ki jih je nogometaš preživel v črno-belem dresu.

Stara dama je potrdila, da je vrednost prestopa 42 milijonov evrov. Pri Juventusu so še dodali, da bo Milan znesek izplačal v treh sezonah, rdeče-črni pa imajo zdaj uradno možnost skleniti pogodbo z igralcem brez kakšnih formalnih ovir.