900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

vucic kavcic INSTAGRAM Reporter.si

Aleksandar Vučić skrivoma obiskuje Slovenijo: na...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

poroka-na-prvi-pogled, 3 Njena.si

Poroka na prvi pogled: Katja za kratek čas ...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Slovenija

Šarec Janši in vladi: Kar z rokami naredite, potem to s ta zadnjo platjo podrete

Deli na:
Šarec Janši in vladi: Kar z rokami naredite, potem to s ta zadnjo platjo podrete

Foto: Primož Lavre

»Tisti, ki so ga videli kot rešitelja, se danes lahko krepko zamislijo,« pravi prvak LMŠ Marjan Šarec o predsedniku vlade Janezu Janši.

»Slovenija se spet nahaja v skoraj popolnem zaprtju (nekaj več dejavnosti bo delovalo, kakor spomladi), saj imamo rekordno število okužb, tako imenovano eksponentno rast. Če situacija ne bi bila krvavo resna, bi se človek ob spominu na vse bravure Janeza Janše, ki jih je uporabljal spomladi, lahko nasmehnil,« piše Šarec na Facebooku.

"Zelo pa človeka spravi v slabo voljo govorjenje sedanjih oblastnikov, da je treba stopit skupaj in da ni čas za politizacijo," piša šrvak LMŠ in dodaja: "Ne, dragi gospe in gospodje, ne boste kvačkali po svoje, potem pa opoziciji s trpečim glasom nalagali, da mora biti tiho."

Obregnil se je ob početje ministra Koritnika, ki je čakal na rezultate testa in vseeno obiskal kozmetičarko, pa Milana Kreka iz NIJZ; ki je brez maske točil gorivo, kakor tudi ministrice Kustečeve, ki se je brez maske udeležila javne prireditve. »Seveda bi jim to lahko odpustili, če ne bi ravno oni nam pridigali vsak dan, nekateri precej nesramno in grozili s kaznimi za neupoštevanje ukrepov.«

»Vendar prav oni, ki to naredijo precej ošabno, potem izvajajo lov na čarovnice,« opozarja Šarec in vladi sporoča: »Zato, drage gospe in gospodje na vladi, prihaja do raznih težav pri dojemanju ukrepov. Ker vi, kot pravi pregovor, z rokami naredite, kar pač naredite in potem to s ta zadnjo platjo podrete.«