klemen boštjančič Svet24.si

Svoboda ima še tretjega podpredsednika, nimajo pa...

medved Svet24.si

Srečanje z medvedom – kako ravnati?

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija portugalska ronaldo 3 Ekipa24.si

Jaaaa!!! Norišnica v Stožicah, Slovenija na ...

Kate in William ganjena ob podpori javnosti Odkrito.si

Kate in William zapuščata London

peter prevc Ekipa24.si

Največji hit! Pojavil se je posnetek enega od ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Slovenija

Ko je bivša Dimnikova žena izvedela, da bomo pisali o njeni razkošni novi vili, je omenila celo tožbo

Deli na:
Ko je bivša Dimnikova žena izvedela, da bomo pisali o njeni razkošni novi vili, je omenila celo tožbo

Tanja Frantar Zabret in Igor Zabret - Foto: STA

Zakonca Tanja Frantar Zabret in Igor Zabret živita v razkošni vili v Radomljah pri Domžalah, od naših virov pa smo izvedeli, da nedaleč od njunega sedanjega domovanja gradita še večjo, še bolj razkošno hišo. Frantar Zabretova, sicer nekdanja soproga lobista Boža Dimnika, ni bil najbolj vesela, da pišemo o njej in njenih poslih.

Tanjo Frantar Zabret smo vprašali, ali bo v novi vili njuno novo domovanje, vendar pravi, da gradita hišo za tuje kupce. Nepremičnina je že prodana, je zatrdila. Zanimalo nas je, po kateri ceni, kar je označila za poslovno zaupnost, ki je ne bi razkrila.

Dodala je, da se takšne hiše sicer prodajajo za okoli 350 tisoč evrov, notranja oprema pa je stvar lastnika. Znesek je seveda smešno nizka vsota glede na sedanje stanje na trgu nepremičnin, zato dvomimo o tem. Poznavalci pravijo, da bodo značilnost objekta velike steklene površine.

Toda v zemljiški knjigi je še vedno kot lastnica parcele, velike 2143 kvadratnih metrov, navedena firma Global Med. Na nepremičnino je bila julija letos vpisana hipoteka v korist Sberbank za 650 tisoč evrov, dospe čez tri leta.

Zabretovi sicer ni bilo prav nič všeč, zakaj bomo spet pisali o njej, omenjala je celo tožbo. Glede premoženja pa je pojasnila, da ji denar sam po sebi ne pomeni nič, zato se je pred leti tudi ločila od Boža Dimnika. Žal ji je, da Reporter ne piše nič o odličnih projektih Medicoengineeringa v zdravstvu.

VEČ V TISKANI IZDAJI REPORTERJA IN TRAFIKI24