Mario Pavlović Odkrito.si

»Po 40 letih se počutim kot zmagovalec!«

Lucas Dobson Svet24.si

Lucasa so iskali več dni, družini pa so danes ...

ljubezen 6 romance-1934204_1920 Svet24.si

Stestirajte svojo zvezo

skiro Svet24.si

Če boste s skirojem prehitri, vam lahko izrečejo...

1_Lara_Goršek_Kos Svet24.si

Lara Goršek Kos: "Ko sem ga videla, sem vedela, ...

Miro Tomassini, Vlado Kreslin Njena.si

Umrl dolgoletni sodelavec Vlada Kreslina

filip flisar Njena.si

Tako velika je že hči Filipa Flisarja

Kolumnisti

Slovenci imamo izreden talent, da še iz uspeha naredimo sranje!

Deli na:
Slovenci imamo izreden talent, da še iz uspeha naredimo sranje!

Elvira Miše Miklavčič

»To me ne le jezi, ampak kar malo žalosti, da se je treba neki slovenski 'javnosti' na tak način opravičevati za iskreno izrečene besede,« je novinarka Reporterja Elvira Miše Miklavčič vzela v bran Zalo Kralj in Gašperja Šantla.

»Res nama je žal, če je kdo razumel, da nama ni biti za tu in da nisva hvaležna, da imava priložnost predstaviti svojo pesem,« ste se včeraj opravičevala Zala in Gašper, slovenska predstavnika na Evroviziji

Glasbenika sta bila deležna številnih kritik zaradi domnevno nehvaležnega in vzvišenega odnosa do evrovizijskega tekmovanja, a Zala in Gašper se branita, da sta bila napačno razumljena.

Pravita, da so ju nastop in ostale obveznosti izčrpale, zato sta na koncu morda komu dala vtis, da jima vse vseeno in da se uvrstitve v finale ne vselita. »Res sva se trudila, da bi nastop bil najboljši možen. Kančka energije nisva imela več, sama nisem imela niti enega odstotka. V zeleni sobi sem se sesula na kavč,« je povedala Zala.


»Po dveh napornih dnevih, ko sva v pesem dala vse, ker je ta pesem razlog, da sva tukaj, bi morala biti malo bolj spretna z besedami in gestami,« je še dejala Zala.


»Po nastopu, ko sva bila izžeta, po tem, ko sva bila 13 ur na prizorišču, po prvih izjavah, konferenci, sva pač hotela domov, počivati, se stisniti in zaspati. To sva tudi povedala, izpadlo je nerodno,« je dodal Gašper.

»Res imamo izreden talent, da še iz uspeha naredimo sranje!« je napade na mlada glasbenika na Facebooku komentirala Elvira Miše Miklavčič.

Sta preprosta, zgovorna, iskrena, po zaslugi njunega posebnega smisla za humor pa smo se tudi precej nasmejali, je opisala svoje srečanje z Zalo in Gašperjem, ki je je pred odhodom v Izrael intervjuvala.

»Evrovizija ni najpomembnejša stvar v glasbi, kaj šele na splošno v življenju. Ampak od festivala kot je Evrovizija bi človek pričakoval, da je vseeno v prvi vrsti namenjen glasbi in da je glasba tam zato, da ljudi povezuje, ne razdvaja,« je napisala novinarka.

Foto: YouTube - Zala in Gašper

Loading...