GJtPNFnW4AAxeMl Svet24.si

Hud potres prizadel okolico Vidma; tla so se ...

433132554_2134136413613298_5685619191041566114_n Svet24.si

Policija prekinila iskanje male Danke v Banjskem ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

ronaldo 33 Ekipa24.si

Joj, kaj je naredil Ronaldu! To je predrznež, ki ...

skrito-v-raju Njena.si

Edvard Steiner: srčen človek ali velik ...

vinicius Ekipa24.si

Zvezdnik Reala in Brazilije se je zlomil pred ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Kolumnisti

Slovenci imamo izreden talent, da še iz uspeha naredimo sranje!

Deli na:
Slovenci imamo izreden talent, da še iz uspeha naredimo sranje!

Elvira Miše Miklavčič

»To me ne le jezi, ampak kar malo žalosti, da se je treba neki slovenski 'javnosti' na tak način opravičevati za iskreno izrečene besede,« je novinarka Reporterja Elvira Miše Miklavčič vzela v bran Zalo Kralj in Gašperja Šantla.

»Res nama je žal, če je kdo razumel, da nama ni biti za tu in da nisva hvaležna, da imava priložnost predstaviti svojo pesem,« ste se včeraj opravičevala Zala in Gašper, slovenska predstavnika na Evroviziji

Glasbenika sta bila deležna številnih kritik zaradi domnevno nehvaležnega in vzvišenega odnosa do evrovizijskega tekmovanja, a Zala in Gašper se branita, da sta bila napačno razumljena.

Pravita, da so ju nastop in ostale obveznosti izčrpale, zato sta na koncu morda komu dala vtis, da jima vse vseeno in da se uvrstitve v finale ne vselita. »Res sva se trudila, da bi nastop bil najboljši možen. Kančka energije nisva imela več, sama nisem imela niti enega odstotka. V zeleni sobi sem se sesula na kavč,« je povedala Zala.


»Po dveh napornih dnevih, ko sva v pesem dala vse, ker je ta pesem razlog, da sva tukaj, bi morala biti malo bolj spretna z besedami in gestami,« je še dejala Zala.


»Po nastopu, ko sva bila izžeta, po tem, ko sva bila 13 ur na prizorišču, po prvih izjavah, konferenci, sva pač hotela domov, počivati, se stisniti in zaspati. To sva tudi povedala, izpadlo je nerodno,« je dodal Gašper.

»Res imamo izreden talent, da še iz uspeha naredimo sranje!« je napade na mlada glasbenika na Facebooku komentirala Elvira Miše Miklavčič.

Sta preprosta, zgovorna, iskrena, po zaslugi njunega posebnega smisla za humor pa smo se tudi precej nasmejali, je opisala svoje srečanje z Zalo in Gašperjem, ki je je pred odhodom v Izrael intervjuvala.

»Evrovizija ni najpomembnejša stvar v glasbi, kaj šele na splošno v življenju. Ampak od festivala kot je Evrovizija bi človek pričakoval, da je vseeno v prvi vrsti namenjen glasbi in da je glasba tam zato, da ljudi povezuje, ne razdvaja,« je napisala novinarka.

Foto: YouTube