šarac Odkrito.si

Miki Šarac in skrivnostna svetlolaska

drascek2 Svet24.si

Nuška Drašček: Moj mož kakšne velike izbire nima

horoskop Svet24.si

Horoskop za ponedeljek, 19. februarja

denar, pokojnine Svet24.si

Konec varčevalnih ukrepov za pokojnine

How-do-you-wax-your-legs Najstnica.si

Britje ali depilacija?

Artur Štern Njena.si

Artur Štern se vrača!

neslihan 9 Njena.si

Lepi Burak ogroža njen zakon

Tiskana

Mitja Klavora, kričač z borčevske prižnice

Deli na:
Mitja Klavora, kričač z borčevske prižnice

Foto: Primož Lavre

Za »zasluge« pri aferi Depala vas, od katere letos mineva častitljivih dvajset let, je bil Mitja Klavora ustrezno nagrajen. Po razrešitvi je z 38 leti postal najmlajši upokojenec, nato se je v družbi Petrol zaposlil kot svetovalec in izvršni direktor.

Pritoževanje in zgražanje Mitje Klavore nad vsemi, ki niso njegovega mnenja, se vedno bolj stopnjuje, četudi se mu doslej ni zgodilo prav nič hudega, prej nasprotno. Zaradi sodelovanja v aferi Depala vas so mu bile dane nove priložnosti, od opravljanja nalog izvršnega direktorja (prevzem varovanja) v Petrolu do direktorja v Fenolitu in sedanje funkcije sekretarja pri druženju borcev. Nad poklicnimi izzivi se ne more pritoževati niti njegov mlajši brat Mladen Klavora, direktor varnostne družbe Group 4 Securicor, tretji brat Miran pa je v zavetrju političnih dogajanj, saj je upokojenec.

Ob tem je še zlasti zanimivo, da so se vsi trije bratje z zanimivimi začetnicami imen (trikrat M), ki naj bi bili med seboj zelo povezani, čeprav so menda karakterno zelo različni, zapisali policiji. Razlog je povsem preprost, saj je bil uniformirani policist tudi njihov še živeči oče. Po očetu je njihov rod iz Posočja, po mami pa naj bi izvirali iz Starega trga pri Ložu, kjer je družina Klavora živela do leta 1960, ko so se, kot je znano iz doslej objavljenih zapisov, preselili v Medvode.

VEČ V TISKANI IZDAJI IN V TRAFIKI ZA TABLIČNE RAČUNALNIKE.