evropski parlament Svet24.si

Evropski poslanci ob plači upravičeni do ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

sumi stanovanje xx Necenzurirano

Omejitev AirBnB brez stanovanjske politike je le ...

zoran jankovic PL Reporter.si

Omrežje velike mestne družine: To so pripadniki ...

sesko 24 pm Ekipa24.si

Šeško znova tresel in to kako!! Poglejte ta ...

Ana Bucik, Kris Jogan Njena.si

Sanjska poroka slovenske alpske smučarke

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Svet

Zanikal odnose z mladoletnico

Deli na:

Italijanski premier Silvio Berlusconi je danes zagotovil, da bi takoj odstopil, če bi imel "pikantne odnose z mladoletnico", pri svojih otrocih pa prisegel, da govori resnico, poroča francoska tiskovna agencija AFP.

Italijanski premier Silvio Berlusconi je danes zagotovil, da bi takoj odstopil, če bi imel "pikantne odnose z mladoletnico", pri svojih otrocih pa prisegel, da govori resnico, poroča francoska tiskovna agencija AFP.

"Odgovoril sem na edino vprašanje, ki me ga lahko vsakdo vpraša: premier, ali ste imeli pikantne oziroma več kot pikantne odnose z mladoletnico. Moj odgovor je nikakor ne," je dejal Berlusconi. "Prisegel sem pri svojih otrocih, rekel pa sem tudi, da če bi to bilo res, bi takoj odstopil," je še dejal premier novinarjem.

72-letni Berlusconi je v zadnjem času pod pritiskom, da pojasni svoj odnos z 18-letno Noemi Letizia, ki je v središču afere, potem ko je njegova druga soproga Veronica Lario vložila zahtevo za razvezo.

Berlusconi vztraja, da je Letizio spoznal prek njenih staršev, medtem ko njen bivši fant trdi, da je stik z njo lani neposredno vzpostavil sam. Za dnevnik La Repubblica je v nedeljo še povedal, da je bila Letizia med starletami, fotografije katerih je Berlusconiju na delovni mizi pustil vodja ene od njegovih televizijskih hiš.

Premieru je danes v bran prvič javno stopilo tudi njegovih pet otrok. Odzvali so se predvsem na izjavo vodje opozicije Daria Franceschinija, ki je v sredo na predvolilnem zborovanju pred evropskimi volitvami navzočim postavil retorično vprašanje, ali bi Berlusconiju dovolili, da vzgaja njihove otroke. Za Berlusconijeve otroke je takšno vprašanje žaljivo.