Robert Golob Svet24.si

Robert Golob o priznanju Palestine: »Grozote so ...

psički Svet24.si

V avtomobilu prevažal 30 psičkov

borut petek Necenzurirano

Sin novega lastnika Panvite z Borutom Petkom kupil...

mark breznik-saso radej Reporter.si

56.532 evrov: to je rekorder po zaslužku med ...

jordan cigara Ekipa24.si

Pa to je noro! Neverjetna vila Michaela Jordana, ...

Barron pred nekaj meseci .. Odkrito.si

Barron Trump - Za to je zaslužna slovenska kri!

ekipa ilek stuhec Ekipa24.si

Kaj je narobe? Slovenci bežijo v tujino! Jih doma...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Svet

VIDEO: Trump se zlaže, da je Obama nahrulil protestnika

Deli na:
VIDEO: Trump se zlaže, da je Obama nahrulil protestnika

Donald Trump - Foto: Getty Images

Donald Trump je napadel ameriškega predsednika Baracka Obamo, ki naj bi kričal na Trumpovega privrženca.

Republikanski predsedniški kandidat Trump je v nastopu pred privrženci trdil, da se je Obama spravil na Trumpovega privrženca, ki je protestiral med Obamovim nastopom v podporo demokratski predsedniški kandidatki Hillary Clinton.

Če bi jaz tako kričal na protestnika, bi me obtožili, da sem neuravnovešen, pravi Trump, ki je Obamovo obnašanje označil za sramotno.

VIDEO PRIMERJAVA TRUMPOVIH OBTOŽB IN OBAMOVEGA NASTOPA:

Video Obamovega nastopa pove drugačno zgodbo. Obamov govor na shodu v podpor Clintonovi je prekinil protrumpovski protestnik. Množica je začela jezno tuliti, a Obama jo je poskušal pomiriti. "Počakajte! Počakajte! Počakajte!" je zavpil na privržence Clintonove. "Vsi skupaj! Hej!" je nadaljeval, ko se množica ni pomirila. Usedite se in poslušajte za sekundo, je zahteval Obama, ki je nato dejal, da se ne smejo razburjati zaradi protestnika. "Imate starejšega gospoda, ki podpira svojega kandidata. Nič drugega ne počne. Ni vam treba skrbeti zaradi njega." Dodal je, da: "Prvič, živijmo v državi, ki podpira svobodo govora. Drugič, videti je, kot da je služil v naši vojski in to moramo spoštovati. Tretjič, starejši je in starejše je treba spoštovati. In četrtič, ne tulite - volite!"

Trump je na svojih shodih precej manj priljuden do protestnikov. V nekem trenutku si je na glas zaželel, da bi lahko udaril protestnika, pa obžaloval, da oblasti ne morejo biti več bolj grobe do zgagarjev, ki zmotijo njegove nastope. Spomladi je obljubil, da bo kril morebitne sodne stroške privržencev, ki se bodo fizično lotili protestnikov. Januarja je od varnostnikov zahteval, da protestniku, ki so ga odstranili iz dvorane v ledeni zvezni državi Vermont, ne vrnejo plašča.

OBAMA IN PROTESTNIK V CELOTI: