Annalena Baerbock Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo ...

ženska Svet24.si

Iskrenost do samega sebe je najboljša ...

občina-ruše, urška-repolusk Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina ...

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

pogacar Ekipa24.si

Tadej Pogačar pred Girom izpostavil ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

sekulic slovenija af Ekipa24.si

Tole je očitno menjava za Mika Tobeyja! Američan...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Svet

VIDEO: Tako je Trump šokiral Melanio: "Dva ali tri govore boš imela." - "Oh!"

Deli na:
VIDEO: Tako je Trump šokiral Melanio: "Dva ali tri govore boš imela." - "Oh!"

Foto: YouTube

Menim, da bo zmagal, je dejala Melania Trump, ki je s soprogom Donaldom nastopila v prvem skupnem televizijskem intervjuju v tej predsedniški kampanji. Borimo se do konca, je zatrdila morebitna prva dama ZDA. Zakonca Trump je intervjuval novinar in televizijski voditelj George Stephanopoulos - najprej je opravil pogovor z kandidatom republikancem, nato pa se jima je pridružila še Melania.

Kot prva dama bi se Melania osredotočila na pomoč otrokom in ženskam, pa na socialna omrežja in škodo, ki jo lahko povzročijo. Možu menda daje nasvete glede njegovega tvitanja. Kakšne, konkretno ni povedala, prav tako odgovora ni dobilo Stephanopoulosovo vprašanje, ali mu Melania pove, kdaj ga je na twitterju polomil. O dolgem seznamu ljudi, ki jih je s tviti užalil, Trump pravi, da si je večina to tudi zaslužila.

Donald in Melania skupaj:

Trudim se, da ima čim bolj normalno otroštvo in da ni na očeh javnost, je Melania dejala o sinu Barronu. Sama mu pojasnjuje, kaj se dogaja v predsedniški kampanji. Menda ga zelo zanimajo novice o očetu, Melanio naj bi stalno spraševal, kako mu kaže v anketah.

Najboljši trenutek kampanje je za Melanio gibanje, ki ga je ustvaril njen mož in z njim državi pokazal, kaj zmore. Najslabše v kampanji pa so lažnivi mediji, meni. O ženskah, ki Trumpa obtožujejo spolnega nadlegovanja, Melania pravi, da gre za laži in da bo resnica prišla na dan na sodišču. Trump je namreč napovedal, da bo ženske, ki ga obtožujejo, tožil. In zakaj še vedno govorimo o tem, sprašuje Melania, ki je prepričana, da ljudi bolj zanima, kaj bo njen mož naredil kot predsednik.

Pred intervjujem sta se kot kaže slabo uskladila glede njenih obveznosti. Trumpova napoved, da bo imela "dva ali tri govore", je bila očitno novica tudi Melanio, ki je presenečeno vzkliknila "Oh!" Nekaj sekund prej je vztrajala, da je njena prioriteta skrb za sina Barrona. Nato je Donald vskočil z napovedjo njenih nastopov in zatrdil, da je izjemna javna govorka in da bodo to veliki in pomembni govori.

Njeni zadnji veliki javni nastop ji je na grbo nakopal očitke plagiarizma. Del govora je bil namreč praktično prepisan iz govora, ki ga je imela pred leti aktualna prva dama ZDA Michelle Obama. Meredith McIver, ki je govor napisala, se je posula s pepelom in nase prevzela krivdo za škandal.

Celoten pogovor s z Donaldom (in še Melanio):