Konoplja Svet24.si

Konoplja zmore dekontaminirati zemljo, onesnaženo...

bakren žleb Svet24.si

Nepridipravi ukradli žlebove z mrliške vežice

1664388706-21082006-3809c5aa897e1de8855faa79abd1a63c Necenzurirano

Konec stečaja cerkvenega Zvona: izgubljenih 800 ...

PERNULA mala seva-xx Reporter.si

Poglejte to razkošje nad Izolo: največja posest ...

Zoran Zeljkovic Ekipa24.si

Konec dvomov! Nov pretres v zmajevem gnezdu: ...

Raiven Njena.si

Raiven navdušila Evropo in razvnela spletne ...

pogacar 1 Ekipa24.si

Tako malo je manjkalo! Tukaj je posnetek, ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Svet

VIDEO: Melanija šla v napad: Ženske, ki obtožujejo Donalda, lažejo

Deli na:
VIDEO: Melanija šla v napad: Ženske, ki obtožujejo Donalda, lažejo

Foto: Getty Images

Melanija Trump je v dveh televizijskih intervjujih v bran vzela moža, republikanskega predsedniškega kandidata Donalda Trumpa, ki ga vrsta žensk obtožuje spolnih napadov. Je gentleman, ki ne bi napadel ženske, trdi Melanija.

Več kot teden dni je že od, odkar je v javnost prišel posnetek, v katerem se Trump hvali, kako brez njihovega privoljenja za mednožje grabi in poljublja ženske ter razkriva, kako je osvajal poročeno žensko. Melanija se je tedaj odzvala le s skopo izjavo, da se je Donald za besede opravičil in da to ni moški, ki ga ona pozna.

Zdaj je v intervjuju za CNN dodala, da je televizijski voditelj Billy Bush, ki mu Trump v posnetku razlaga svoj odnos do žensk, njenega moža zavedel v vulgarne izjave. Možu sem dejala, da je tak jezik nesprejemljiv, dodaja. Vztraja pa, da je šlo za "fantovski" pogovor, običajen med moškimi. Donald se je le hvalil, ni pa mislil resno je prepričana Melanija. Opravičil se mi je, njegovo opravičilo sem sprejela in s tem se ne ukvarjava več, je pojasnila.

V zadnjem tednu vrsta žensk Trumpa obtožila spolnih napadov, otipavanja in poljubljanja brez njihovega privoljenja. Levi mediji so sprožili organizirano kampanjo proti Donaldu Trumpu, trdi Melanija. Nihče ni preverjal verodostojnosti teh žensk, očita Trumpova soproga. Namesto z elektronsko pošto Hillary Clinton, z Wikileaks ali z Bengazijem se vsi ubadajo le z obtožbami na račun njenega moža, pravi Melanija. Če lahko govorijo o moji preteklosti, zakaj ne tudi njegovi, je odgovorila na vprašanje, ali je primerno v kampanji na dan potegniti preteklost Bila Clintona. S tem je namignila na objavo njenih golih fotografij iz časov, ko je bila manekenka, in obtožbe, kasneje sicer preklicane, da se je ukvarjala s prostitucijo.