stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Svet

Umazana resnica o antifašističnem fašistu Sorosu in njegovih plačanih nasilnežih

Deli na:
Umazana resnica o antifašističnem fašistu Sorosu in njegovih plačanih nasilnežih

Foto: Profimedia

Tako imenovano antifašistično gibanje v ZDA je podobno fašizmu, proti kateremu naj bi se borilo, ugotavlja politični komentator in režiser Dinesh D’Souza

Oboroženi demonstranti Antife v črnih maskah, ki razgrajajo na javnih prireditvah in zanje spornim gostom preprečujejo nastope na univerzah, prej spominjajo na fašizem kot pa na njegovo nasprotje. D’Souza v komentarju za portal Daily Caller razgalja tesen odnos med samooklicanim antifašizmom in dejanskim fašizmom, ki ga je moč opaziti tudi pri Georgeu Sorosu, enem glavnih sponzorjev Antife.

Milijarder Soros financira okoli 200 levičarskih skupin, med katerimi so  v ZDA najbolj znane Planned Parenthood, MoveOn.org in Black Lives Matter. Obenem je podpornik samooklicanih antifašističnih skupin in letos je ena od nevladnih organizacij, ki jih financira Soros, nakazala 50.000 dolarjev militantnim nasilnežem skupine Refuse Fascism. S tem ne podpira le aktivizma, temveč tudi ulično nasilje, s pendreki oboroženi protestniki so dejansko njegova zasebna vojska, mu očita D’Souza, ki Antifine plačane nasilneže primerja s fašističnimi črnosrajčniki in nacističnimi rjavosrajčniki.



Plačani protestniki so v ZDA novost, piše D’Souza, ki izpostavlja oglase na spletu, ki so obljubljali 15 dolarjev na uro protestnikom, ki so pripravljeni povzročati težave. Sorosu komentator očita, da je v svojih metodah in opravičevanju svojega početja bolj podoben nacistom in fašistom kot pa njihovih nasprotnikom. Samooklicani antifašizem Sorosa in levice je prevara, ker se ne borita proti dejanskim fašistom, ampak so fašistične njune metode, očita D’Souza.

Dinesh D’Souza je konservativni krščanski komentator in tudi režiser pomenljivega političnega dokumentarca 2016: Obamova Amerika.