Rusko veleposlaništvo Svet24.si

Izgnani ruski diplomat naj bi zapustil Slovenijo

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

Tako bo potekal sončni mrk, ki je marsikoga prestrašil do kosti Odkrito.si

8. april, 2024 - Mrk, ki prinaša katastrofo?!

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Svet

Trump: Še nobenega predsednika niso tako nepošteno obravnavali kot mene

Deli na:
Trump: Še nobenega predsednika niso tako nepošteno obravnavali kot mene

Foto: Profimedia

Trump, ki je medije označil za sovražnike ameriškega ljudstva, se trenutno ogorčeno bori proti nepooblaščenemu uhajanju informacij v javnost.

Ameriški predsednik Donald Trump je včeraj v govoru diplomantom akademije obalne straže v New Londonu v zvezni državi Connecticut povedal, da še nobenega predsednika v zgodovini ZDA niso tako nepošteno obravnavali kot njega. Predvsem bi naj to veljalo za medije.

Trump je navdušenim diplomantom, ki so mu po izjavi glasno zaploskali, svetoval, naj sledijo njegovemu primeru in se nikoli ne vdajo ampak "borijo, borijo, borijo". Trump je prepričan, da se nobena juha ne poje tako vroča kot se skuha in da se bo na koncu vse dobro izteklo.

Trump, ki je medije označil za sovražnike ameriškega ljudstva, se trenutno ogorčeno bori proti nepooblaščenemu uhajanju informacij v javnost. Ne razume, zakaj mediji še naprej poročajo o vpletanju Rusije v ameriške volitve in preiskavi morebitnih zvez njegove kampanje z Rusi.



Prav tako ni razumel, zakaj nekdanji direktor FBI James Comey nadaljuje preiskavo, čeprav sam ve, da ni bilo nobenih povezav z Rusi. Demokrati v Washingtonu so prepričani, da je Trump Comeyja odpustil zaradi preiskave. Trump je dejal, da ga je odpustil, ker je vase zagledan nastopač.

Trumpa je pred akademijo obalne straže pričakalo nekaj sto podpornikov, ki so nosili transparente s pozivi naj se lanskoletno demokratsko predsedniško kandidatko Hillary Clinton pošlje v zapor.

Protestnikov proti Trumpu je bilo manj. Opozarjali so na dejstvo, da je Trump med kampanjo trdil, da Clintonova ne zna odgovorno ravnati z državnimi skrivnostmi. Sedaj je sam obtožen, da je izdal zaupne informacije Sergeju Lavrovu, zunanjemu ministru države, ki mu je glede na ugotovitve ameriških obveščevalcev pomagala do volilne zmage proti Clintonovi.