državna meja Svet24.si

Italija bi prekinila schengenski sporazum s ...

jesenice alge Svet24.si

Madež na Savi Dolinki je naraven pojav

1695633573-dsc09685-1695633263267 Necenzurirano

Predsednico republike zapušča ključni sodelavec

koscek erika Reporter.si

Poslovne skrivnosti partnerja Erike Žnidaršič: ...

kidd doncic Ekipa24.si

Kakšno je najnovejše zdravstveno stanje Luke ...

Princ Harry in Kate Middleton - nekoč prava prijatelja - danes pa .. Odkrito.si

Kate in Harry - Če se bo to zgodilo, se bosta ...

pogacar 1 Ekipa24.si

Tako malo je manjkalo! Tukaj je posnetek, ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Svet

Strašljivo! Nov skupinski spolni napad migrantov na mlada dekleta

Deli na:
Strašljivo! Nov skupinski spolni napad migrantov na mlada dekleta

Foto: Twitter

Policija preiskuje 18 spolnih napadov na mlada dekleta na petdnevnem festivalu Breminale v Bremnu - Osumljenci so večinoma muslimanski migranti iz Afganistana, poroča britanski Express.

»Videl sem, kako so se je dotikali, medtem ko je plesala,« je povedala priča in dodala, da se je mlada ženska obrnila k migrantom in zahtevala, naj nehajo. Ni poklicala policije, druga dekleta so jo. Policija je dobila 18 prijav skupinskega spolnega napada, na podlagi izjav je aretirala šest oseb, skoraj vsi so bili migranti iz Afganistana.

Festival Breminale, drugi največji v Nemčiji, je letos trajal od 13. do 17. julija. Lani policija ni zabeležila nič posebnega, letos so migranti, ki so jeseni preplavili Nemčijo, očitno začutili priložnost, da izživijo svoje frustracije. Najprej so spolno napadali ženske na Silvestrovo, zdaj prihajajo na festivale in koncerte, kjer se zbirajo mlada dekleta. In se izživljajo nad ženskami, kot je to v navadi v njihovi kulturi.

Zadeva na Breminalu je bila precej resna, saj je še ena od nastopajočih skupin kasneje na facebooku zapisala, da so se počutili prav grozno, ko so izvedeli, da so med njihovim koncertom nadlegovali ženske, poroča Express. Policija je nekaj storilcev sicer prijela, a jih je izpustila že v ponedeljek, 17. julija, vendar je potrdila, da je šlo večinoma za migrante. Dejala je še, da nekateri napadi mogoče niso bili seksualno motivirani, ampak so migranti skušali žrtev okrasti.

To zelo spominja na izjave nemške policije ob napadih migrantov na dekleta na silvestrovo v Kölnu, češ da so s tem, ko so se s svojimi rokami dotikali ženskih genitalij, žrtve skušali zamotiti, da bi jih okradli. Kdo še verjame temu?