Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

plimovanje, piran, obala, morje, poplava-2023 Svet24.si

V Sloveniji je povprečen občan zadolžen za 629 ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

ronaldo 11 Ekipa24.si

Avtor selfija v velikih težavah: zaradi vdora na ...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Svet

Šarapova na ultrazvoku zaradi »nosečnosti« - nazadnje le trebušni virus

Deli na:
Šarapova na ultrazvoku zaradi »nosečnosti« - nazadnje le trebušni virus

Foto: Reuters

Rusinja Marija Šarapova je v prvem krogu teniškega turnirja za grand slam v New Yorku po 67 minutah "odpihnila" Madžarko Melindo Czink s 6:2 in 6:2, po dvoboju pa je novinarje bolj kot zmaga zanimalo privatno življenje prvouvrščene s Forbesovega seznama najbolje plačanih športnic in od leta 2010 zaročenke slovenskega košarkarja Saše Vujačiča.

Šarapova je namreč odigrala šele svoj prvi dvoboj po olimpijskem finalu v Londonu, ko je nosilko ruske zastave na odprtju OI ugnala Američanka Serena Williams. Zaradi trebušnega virusa je morala izpustiti pripravljalna turnirja v Montrealu in Cincinnatiju. "Bila sem pri zdravnikih na seriji testiranj, tudi na ultrazvoku. Bolečine so bile res hude. Zdravniki pa so mi dejali, da sem dobro in da nisem noseča. Nato sem v šali dejala: 'Dobro, mi lahko sedaj vrnete denar?'" je pojasnila Šarapova.

"Milim pa, da se je iz vsega skupaj naredila drama, veliko večja, kot je bila v resnici. Ni pa bilo prijetno. Ko sem prišla v Montreal, sem imela ob koncu dneva občutek, kot da imam v trebuhu kašnega hrošča. Počasi pa sem se vendarle pozdravila in začela jesti kot običajna Marija. Sedaj sem dobro."



Šarapova, ki je letos osvojila odprto prvenstvo Francije in s tem zaokrožila zmage na vseh štirih turnirjih za grand slam, je ponovno zanikala, da bi z Vujačičem novembra letos v Carigradu načrtovala poroko. "Nimam načrtovane poroke novembra. To ni res in preprosto ne morem verjeti, da lahko kdo verjame takim izmišljotinam."

Ruska plavolasa lepotica je v letu dni zaslužila 5,1 milijona iz teniških nagradnih skladov, 22 milijonov pa iz sponzorskih pogodb in drugih marketinških dogovorov. Dobila je tudi nov avtomobil audi, ki jih namenili ruskim dobitnikom olimpijskih medalj. "Moj oče mi ga je ukradel," je v šali dejala in dodala: "Jaz sem dobila medaljo, on pa avtomobil. Tega je veliko težje pripeljati iz Rusije, kot pa medaljo." Njen oče Jurij je bil ključen za njen teniški razvoj, saj je z njo leta 1995 odpotoval na Florido, kjer so jo sprejeli na teniško akademijo Nicka Bollettierija.