900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

Saša Broz in hči Sara Zidarić Njena.si

Pravnukinja Josipa Broza Tita spremenila priimek

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Svet

Prostitutke so stale službe že šest ameriških tajnih agentov

Deli na:

Po izbruhu afere z najemom kolumbijskih prostitutk, v katero so vpleteni pripadniki ameriške tajne službe in vojske, so službo zapustili še trije agenti ameriške tajne službe, so v petek po poročanju nemške tiskovne agencije dpa sporočili iz te službe. Skupno je tako brez službe ostalo šest tajnih agentov, vpletenih v afero.

Najnovejši izsledki preiskave afere, ki je izbruhnila pred enim tednom, kažejo, da je v škandal vpletenih dvanajst tajnih agentov in najmanj deset pripadnikov ameriške vojske.

Gre za agente, ki so bili zadolženi za varovanje ameriškega predsednika Baracka Obame na vrhu Organizacije ameriških držav v Kolumbiji prejšnji konec tedna. Medtem ko je bil Obama še v Washingtonu, naj bi v hotelu v kolumbijski Cartageni popivali in se zabavali s prostitutkami.

Obama se je v petek v Beli hiši sestal z vodjo ameriške tajne službe Markom Sullivanom, kar je njun prvi sestanek po izbruhu afere. Po uradnih navedbah, ki jih povzema francoska tiskovna agencija AFP, je Sullivan ameriškega predsednika seznanil z najnovejšimi izsledki preiskave.