Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Svet

Pijanca povozila starko in jo živo zakopala

Deli na:

Mlajši par na Kitajskem je zakopal živo starejšo žensko, ki jo je zbil s svojim avtomobilom. Par je nesrečo povzročil po celonočnem pijančevanju v karaoke klubu, so danes poročali kitajski državni mediji. Nesrečna starka preranega pokopa ni preživela.

Truplo 68-letne žrtve so našli v plitvem grobu blizu reke tri dni po nesreči, policija v vzhodni kitajski provinci Zhejiang pa je v zvezi z dogodkom aretirala moškega in žensko.

Po poročanju kitajskim medijev policija domneva, da sta osumljenca, stara 25 let, pred nesrečo več ur pijančevala v karaoke klubu in nato v zgodnjih jutranjih urah zbila starejšo žensko.

Osumljenca naj bi žensko pokopala, ker sta se bala kazenskega pregona zaradi stroge zakonodaje glede vožnje pod vplivom alkohola, poroča nemška tiskovna agencija dpa.

"Žrtev pred pokopom ni bila mrtva," je dejal predstavnik lokalnih oblasti. Policija je sporočila, da je nesrečo videla priča, ki je na prizorišču nesreče slišala, kako nekdo joče. Nato je zagledala starejšo žensko, ki je ležala na tleh blizu volkswagna santana. Moški in ženska sta takrat po besedah očividca žrtev posedla v avto in priči dejala, da bosta ponesrečenko peljala v bolnišnico.

Policija je njun avto brez registrskih tablic našla tri dni po nesreči nedaleč od prizorišča.