stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Svet

Partnerka klavca iz Las Vegasa trdi, da nič ne ve o napadu in morilskem motivu

Deli na:
Partnerka klavca iz Las Vegasa trdi, da nič ne ve o napadu in morilskem motivu

Marilou Danley - Foto: Facebook

Dekle oz. partnerka Stephena Paddocka, ki je v nedeljo v strelskem napadu v Las Vegasu ubil 58 ljudi, trdi, da ni vedela ničesar o njegovih načrtih.

Marilou Danley je Paddocka opisala kot prijaznega, skrbnega in tihega človeka.

Danleyjeva se je v sredo vrnila s Filipinov, kamor jo je Paddock poslal pred dvema tednoma, vmes pa ji je tja nakazal 100.000 dolarjev, da družini pomaga pri nakupu hiše.

Ob vrnitvi v ZDA so jo takoj odpeljali na zaslišanje na sedež FBI v Los Angelesu. Njen odvetnik je prebral izjavo za javnost, v kateri avstralska državljanka filipinskega rodu pravi, da je morilca poznala kot prijaznega, skrbnega in tihega človeka, s katerim je upala na skupno življenje. Zagotovila je, da bo sodelovala s preiskovalci pri iskanju motiva.

Denarja za hišo je bila vesela, čeprav je sumila, da je bilo to morda poslovilno darilo. Vendar pa ji ni prišlo na kraj pameti, da bo storil kaj podobnega.

Tudi njegov brat Eric Paddock ne ve, kaj je brata prignalo tako daleč, saj da ni imel nobene ideologije ali političnih prepričanj. Zanimalo ga je le lepo življenje z denarjem, ki ga je prislužil z nepremičninami in igrami na srečo.

Preiskava doslej ni odkrila nobenih znamenj finančnih težav ali kaznivih dejanj v preteklosti. Policija, ki preiskuje njegove računalnike in telefone, tako o motivu strelca še vedno lahko le ugiba.

Paddock je v nedeljo streljal na ljudi, ki so se udeleževali festivala country glasbe na prostem, iz sobe v 32. nadstropju hotela Mandalay Bay. Tam je policija našla 23 kosov strelnega orožja in goro streliva.