mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

matjaž-štraus Njena.si

Delovna akcija: Mojster Matjaž srečen v objemu ...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Svet

Orgije in nepotešena spolna sla diktatorja Castra: spal naj bi s kar 35.000 ženskami

Deli na:
Orgije in nepotešena spolna sla diktatorja Castra: spal naj bi s kar 35.000 ženskami

Na njegovih posestvih so potekale prave orgije, na katere so mu pripeljali mlade Kubanke vseh barv.

Nedaleč od znamenitega Prašičjega zaliva, 16 kilometrov od kubanske obale, je otok Cayo Piedra. Zanj so Fidelu Castro povedali tamkajšnji prebivalci, potem ko je leta 1961 obiskal kraj, kjer so se izkrcali ameriški in kubanski plačanci, ki so skušali zavzeti Kubo in odstraniti komunistično oblast. Po tistem na otok ni več stopila noga navadnega smrtnika, ampak le posvečeni in preskušeni najvidnejši revolucionarji ali zaupanja vredni tuji gostje.

Cayo Piedra je postal zasebni otok kubanskega diktatorja. Ima restavracijo, obmorsko vilo z bazenom, hišo za goste, pristajališče za helikopter, manjšo vojašnico z orožarno in garnizijo, posebno laguno z dvema delfinoma in želvami ter dolg pomol, ob katerem je zasidrana 27 metrov dolga jahta. Del tega skrivnostnega in luksuznega življenja Fidela Castra je v knjigi pred dvema letoma razkril njegov nekdanji osebni stražar Juan Reinaldo Sánchez, ki je zapisal, da je človek, ki je Kubance prepričeval, da je živel s slabimi 25 evri na mesec, živel pravzaprav v slogu francoskega kralja Ludvika XV., ki je imel vzdevek »ljubljeni«.

Castro, katerega premoženje (naloženo v tujini) naj bi presegalo sto milijonov evrov, je imel na otokih Karibskega morja približno 20 luksuznih posesti. Njegov sedež je bil v Havani, kjer je živel v velikanski vili. Na tem posestvu je imel strešno balinišče, zasebno bolnišnico, notranje igrišče za košarko, vilo z bazenom, jacuzzijem in savno. Tuje državnike je sprejemal na posestvu Punto Cero, znana je tudi zloglasna Enota 160, kjer so mučili nasprotnike komunističnega režima.

Castro je bil kot vsi diktatorji razuzdanec in velik ženskar. Koliko otrok je imel, ni znano. Mediji poročajo, da najmanj devet. S prvo ženo Mirto Diaz-Balart je imel sina Angela »Fidelita«, z drugo ženo Dalio Soto del Valle je imel pet sinov (Antonio, Alejandro, Alexis, Alexander in Angela), z Natalio Revuelto Cews je imel hčerko Alino Fernandez, z dvema neznanima ženskama pa sina Jorga Angela in hčerko Francisco Pupo. Razen Aline so vsi njegovi (pri)znani otroci na Kubi, kjer so umaknjeni od medijev.

Ljubic je imel nešteto, tako da se ga je prijel vzdevek »El Caballo« ali »žrebec« oziroma »konj«. Ena od teh je bila italijanska igralka Gina Lollobrigida, znana je njegova afera s tajnico Celio Sánchez in Nemko Marito Lorenz. Slednjo je najela CIA, da ubije Castra. Leta 1993 je v intervjuju za Vanity Fair dejala, da je strup, s katerim bi morala zastrupiti Castra, vrgla v straniščno školjko. Kubanski diktator jo je namreč vso prevzel. »Imel je skrivnostno moč. Ko govori z vami, govori zelo blizu vas. Gleda vas naravnost v oči, med nogami takoj nekaj začutite,« je pripovedovala Lorenzova.

Na njegovih posestvih so potekale prave orgije, na katere so mu pripeljali mlade Kubanke vseh barv. »Moja spolna sla je tako velika, da so me morali nekoč odpeljati iz samostana,« je pol v šali dejal v nekem intervjuju, čeprav to ni daleč od resnice. Pravijo, da je spal s 35.000 ženskami.

VEČ V TISKANI IZDAJI REPORTERJA