pirc musar bql Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu ...

asfinag Svet24.si

Z avtoceste rešili izgubljeno mamo raco in devet ...

nov ct aparat, Pavel Berden in Dimitrij Kuhelj Necenzurirano

Kdo je kriv, da bolniki v UKC Ljubljana zaradi ...

koscek erika Reporter.si

Poslovne skrivnosti partnerja Erike Žnidaršič: ...

doncic Ekipa24.si

Luka Dončić po veliki zmagi: 'Počutim se ...

Barron pred nekaj meseci .. Odkrito.si

Barron Trump - Za to je zaslužna slovenska kri!

1714382871-006-cel-oli-240428-lv-1714382855842 Ekipa24.si

Celjani mislijo resno! Snubili Modrića in ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Svet

Noro! Migrantske posiljevalce označil za podgane, pa so ga obsodili zaradi sovražnega govora

Deli na:
Noro! Migrantske posiljevalce označil za podgane, pa so ga obsodili zaradi sovražnega govora

Foto: Getty Images

Na Dunaju so zaradi kritičnih zapisov o migrantih pogojno obsodili 63-letnega upokojenca – Migrante, ki posiljujejo Avstrijke, je označil za podgane – Sodnik mu je dejal, da je kriminalec, upokojenec mu je odgovoril: »Super, zelo dobro.«

»Super, zelo dobro,« je 63-letni Dunajčan komentiral, potem ko mu je sodnik Stefan Romstorfer dejal, da je kriminalec. Upokojenec ni posiljevalec, ni pedofil, ni preprodajalec z drogami ali orožjem, nikogar ni ranil, kaj šele umoril. Ne, on je migrante, ki so v kadi zverinsko posilili Avstrijko, na družbenem omrežju facebook označil za »podgane«, ki si za svoje dejanje zaslužijo smrtno kazen. Tako je postal kriminalec, sodnik ga je obsodil na šestmesečno pogojno kazen, poroča portal Breitbart, ki se sklicuje na avstrijski Standard. Obstaja neko sovraštvo in neka energija za tem, kar mi ni všeč, je dejal sodnik Stefan Romstorfer.

Po navedbah tožilstva je 63-letni Dunajčan hud zločinec. Ne samo, da je migrante, ki so posilili Avstrijko, označil za podgane, v devetih komentarjih, ki jih je med februarjem in aprilom objavil na facebooku, je storil celo hujši zločin, takega, da človeku malodane zaledeni kri v žilah. Napisal je, pozor, da so migranti vpleteni v kršenje avstrijskih zakonov in da stanejo državo preveč denarja. In naprej. Migrante bi morali po njegovo sprejeti v živalski vrt, in to v kletko skupaj s polarnimi medvedi. Skupino migrantov, ki je napadla policiste, pa je označil za »paket podgan«.

Res, hud kriminalec, ni kaj. Usmiljenemu sodniku je lahko še hvaležen, da ni dobil daljšo zaporno kazen. Tudi njegov zagovor je bil očitno poln sovražnega govora, brez kančka empatije do migrantov. Povedal je, da živi v bližini azilnega doma. Prosilci za azil so pogosto nadlegovali njegovo vnukinjo. S kretnjami so ji tudi pokazali, da ji bodo prerezali grlo. Toda očitno upokojenec v teh multikulturnih namigih njegovi vnukinji ni prepoznal miroljubnih in nadvse prijaznih namer azilantov, ki so zadnje čase v Evropi v nekakšni množični »depresiji« in imajo »duševne bolečine«.