Nova predsednica republike Nataša Pirc Musar Svet24.si

Tudi Nataša Pirc Musar podpira Pahorja

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

občina-ruše, urška-repolusk Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina ...

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Svet

Muslimanski pridigar v Orlandu: Homoseksualci morajo umreti!

Deli na:
Muslimanski pridigar v Orlandu: Homoseksualci morajo umreti!

Foto: YouTube

Homoseksualci morajo umreti, je dejal šejk Farrokh Sekaleshfar v Husseini Islamic Center v Sanfordu na Floridi, ki je dobrih 30 kilometrov oddaljen od Orlanda in dve uri vožnje stran od doma (Port St. Lucie) Omarja Seddique Mateena. Sicer ni znano, ali je Mateen obiskoval radikalne pridige, primer pa kaže na to, kako radikalni muslimani živijo na Floridi.

Posnetek Sekaleshfarjeve pridige, ki datira v leto 2013, je objavil orlandski Channel 9. Na družbenih omrežjih se je pojavil v začetku letošnjega leta, svojo aktualnost pa je dobil po muslimanskem napadu na gejevski nočni klub. Šejk Farrokh jasno pove, da je edina kazen za homoseksualce lahko samo smrt. Do gejev je treba imeti sicer sočutje, toda potrebno se jih je znebiti.

Glede na to, da se je za morilca Omarja Mateena odkrilo, da je prisegel zvestobo Islamski državi (IS), je jasno, da je v besedah pridigarja prepoznal svojo dolžnost pravega muslimana – pomoriti čim več gejev.

Spomnimo. Omar Seddique Mateen, 29-letni ameriški državljan, afganistanskega porekla, rojen v New Yorku, je v nedeljo zjutraj, ob 2. uri po lokalnem času, strelskem pohodu ubil 50 in ranil 53 ljudi, preden ga je po treh urah obleganja ubila policija in rešila preostalih 30 obiskovalcev kluba. Pobijal je s polavtomatsko puško in pištolo. Pomenljivo je, da je registriran volivec ameriških demokratov, se pravi podpornik Hillary Clinton in Baracka Obame.

Poleg tega varnostno podjetje G4S Secure Solutions USA Inc., za katerega je delal muslimanski skrajnež, opravlja storitve za ameriško ministrstvo za domovinsko varnost (DHS). Pogodba med DHS in G4S je vredna več kot 234 milijonov ameriških dolarjev, v njen pa je med drugim navedeno, da zasebno varnostno podjetje pomaga vladi identificirati osumljene teroriste, ki želijo vstopiti v ZDA. Ena od nalog G4S je tudi varovanje meje. Še bolj strašljivo pa je, da G4S, kjer je delal islamski terorist, zagotavlja varnost za 90 odstotkov ameriških jedrskih objektov, je zapisal Paul Sperry, kolumnist New York Posta.