nevihta, strele Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

festival svobode gibanje svoboda zbiljsko golob pl Reporter.si

Golobovo napihovanje z dvema mandatoma, v katerih ...

gabriela doncic 24 Ekipa24.si

Uau! Luka Dončić pokazal izjemno darilo, ki ga ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Svet

Mladoletna muslimanska migrantka (15) zahrbtno zabodla policista

Deli na:
Mladoletna muslimanska migrantka (15) zahrbtno zabodla policista

Foto: YouTube

Mladoletna Maročanka (15 let), pokrita s tradicionalno muslimansko ruto, je na centralni postaji v Hannovru zahrbtno zabodla prvega policista, ki ga je srečala, poroča nemški Bild. Zgledovala se je po palestinskih napadih z noži na Izraelce.

Bild poroča, da je bila pred tednom dni aretirana mladoletna migrantka v Nemčiji, ki je na osrednji postaji v Hannovru zabodla policista. Nadzorne kamere so pokazale, da jo je policist ustavil in preveril njene dokumente. Ko se je nekoliko obrnil stran, je dekle bliskovito potegnilo nož in zabodlo policista. Njegov kolega ni imel nikakršnih možnosti, da bi ga ubranil napada, zločinsko mladoletnico so pridržali drugi policisti.

Hudo ranjenega policista so odpeljali v bolnišnico, zdravniki so kasneje povedali, da je pravi čudež, da je preživel. Mladoletnica je bila očitno dobro izurjena, tako da je vedela, kako napasti.

Berlinski časopis BZ poroča, da je maroško dekle nekaj časa preživelo na meji med Turčijo in Sirijo, kjer naj bi se radikalizirala. Kasneje se je vrnila k materi v Nemčijo. Migrantka ima nemški potni list, večkrat je bila že obravnavana zaradi kraj in napadov.

Sicer o njenih vrstnikih, ki prihajajo v Slovenijo, slovenska vlada pravi, da niso nevarni. Skuša jih namestiti v dijaške domove ter v bližino osnovnih šol in vrtcev.