reševalci gasilci avstrija Svet24.si

49-letnik na stopnišču napadel 50-letnico, jo ...

Dejan Süč Svet24.si

Poslanec Svobode se je zmotil, zato je bil sprejet...

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

rudi in marjetka spor Njena.si

Kako in zakaj je počil Marjetkin in Rudijev ...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Svet

Migrantska banda posiljevala žensko in posilstvo prenašala v živo

Deli na:
Migrantska banda posiljevala žensko in posilstvo prenašala v živo

Več švedskih medijev (Aftonbladet, Expressen in Local) je včeraj in danes poročalo, da so trije migranti posiljevali 31-letno Švedinjo in posilstvo neposredno prenašali prek facebooka. Policija je posiljevalce že aretirala.

Josefine Lundgren (21) je včeraj ob 8.24 obvestila policijo, da se je v okviru zaprte skupine na facebooku zgodilo skupinsko posilstvo, ki so ga prenašali v živo. »Eden je strgal njena oblačila in legel na njo,« je dejala kasneje za Expressen in dodala, da je bila zgrožena, ko najmanj 60 ljudi, ki so posilstvo gledali v živo, ni naredilo ničesar.

Marcus Svensson iz policije v mestu Uppsala je za medije potrdil, da so pridobili posnetek in dodal, da se jim je javilo tudi veliko število prič. Slednje so za medije povedale, da je eden od moških po posilstvu ženski dejal: »Ti si bila posiljena.« Drugi pa: »Trije proti eni, ha, ha, ha.« Kasneje so žensko, za katero se je izkazalo, da gre za 31-letno Švedinjo, skušali prepričati, da v kamero pove, da ni bila posiljena.

Moške je policija že aretirala. Gre za migrante, stare med 19 in 25 let.

Mediji ne poročajo, ali so storilci inženirji, nanotehnologi, učitelji ali astrofiziki. To so namreč poklici, za katere naj bi bili usposobljeni migranti, ki prihajajo v Evropo, nas že več mesecev prepričuje medijski mainstream.