pirc musar bql Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu ...

asfinag Svet24.si

Z avtoceste rešili izgubljeno mamo raco in devet ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

koscek erika Reporter.si

Poslovne skrivnosti partnerja Erike Žnidaršič: ...

doncic Ekipa24.si

Luka Dončić po veliki zmagi: 'Počutim se ...

Sašo Miljuševič Njena.si

Kaj se danes dogaja s prvim zmagovalcem ...

irving-doncic Ekipa24.si

'Moj brat!' Kakšne besede Kyrieja Irvinga o Luki ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Svet

Migrant spolno nadlegoval 1-letno deklico

Deli na:
Migrant spolno nadlegoval 1-letno deklico

Foto: Google

Starši iz Hadersleva, mesta na jugu Danske, so poklicali policijo, ker je »okoli 40 let star moški, po videzu iz Bližnjega vzhoda in ni govoril dansko«, vzel njihovo hčerko ter jo začel poljubljati in skoraj lizati po obrazu, poroča lokalni portal Jydske Vestkysten.

Starša sta z enoletno deklico vstopila v trgovino z rabljenimi predmeti na Jomfrustien 24 v Haderslev na jugu Danske. Medtem ko sta si ogledovala, je do otroka stopil moški, jo vzel v naročje in začel poljubljati po obrazu. Skoraj jo je lizal, sta povedala starša, ki sta takoj ukrepala. Moški je odšel, starša sta poklicala policijo.

Moškega sta opisala koz 40-letnika, ki je bil po videzu iz Bližnjega vzhoda in ni govoril danščine. »Verjamem, da se starši počutijo oškodovane. Gesta moškega je bila mogoče mišljena drugače in ne kot spolno nadlegovanje, a vseeno bi radi govorili z njimi,« je za lokalne medije izjavil direktor policije Erik Lindholdt. Policija zdaj išče omenjenega moškega, ki je visok med 175 in 180 centimetri, ima temne lase in temno brado, nosil je črn klobuk, bil oblečen v črno majico in črno jakno, imel dolge temne hlače, obut je bil v čevlje v črnih, belih in rdečih barvah.