nevihta, strele Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

festival svobode gibanje svoboda zbiljsko golob pl Reporter.si

Golobovo napihovanje z dvema mandatoma, v katerih ...

doncic dallas Ekipa24.si

Dončić je razkril, kaj se dogaja z njegovim ...

marko in jerneja Njena.si

Poroka na prvi pogled: Trk realnosti takoj po ...

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Svet

Migrant s kislino polil po obrazu pet najstnikov

Deli na:
Migrant s kislino polil po obrazu pet najstnikov

Foto: FB

Britanec Lee Elliott, star 17 let, bo najbrž ostal slep na levo oko. Njega in še štiri prijatelje je pretekli teden na železniški postaji Ockendon v grofiji Essex napadel in s kislino polil 17-letni migrant.

Policija je obtožila 17-letnega migranta za povzročitev telesnih poškodb, potem ko je v nedeljo brez vzroka v Essexu s kislino napadel pet britanskih najstnikov, starih med 16 in 18 let. Najhuje jo je skupil 17-letni Lee Elliott, ki bo najbrž oslepel na levo oko, poroča angleški Mirror, novinarji portala Daily Freedom pa so razkrili, da je bil napadalec musliman.

Nasploh so muslimani v Londonu in okoliških grofijah potem, ko je župan britanske prestolnice postal musliman, veliko bolj pogumni, napadi na domačine so bolj pogosti. Napadalec prihaja iz Dagenhama, predmestja Londona, ki je znan po trenjih med domačini in muslimani, ki počasi postajajo večina in skušajo v tej četrti uveljaviti šeriatsko pravo. Območje je znano tudi po zelo radikalnem islamskem kulturnem centru.

V urgentnem centru so za Mirror povedali, da so bili o napadu obveščeni okoli poldneva ion na kraj poslali reševalce. V bolnišnico so z opeklinami na obrazih in rokah pripeljali vseh pet, zaradi hujših poškodb so zadržali tri. Elliott bo najbrž izgubil vid na levem očesu, poškodbe pri drugih dveh najstnikih pa so take, da bodo brazgotine trajne.