Robert Golob Svet24.si

Robert Golob o priznanju Palestine: »Grozote so ...

psički Svet24.si

V avtomobilu prevažal 30 psičkov

borut petek Necenzurirano

Sin novega lastnika Panvite z Borutom Petkom kupil...

mark breznik-saso radej Reporter.si

56.532 evrov: to je rekorder po zaslužku med ...

Rhea Bullos Ekipa24.si

'Superge' za 200 evrov? Ne, tudi tako se lahko ...

adam kromer Njena.si

Ljubezen iz šova: V štirih letih tretjič ...

ekipa ilek stuhec Ekipa24.si

Kaj je narobe? Slovenci bežijo v tujino! Jih doma...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Svet

Melania Trump o "čudovitih rekah in gozdovih" svoje Slovenije

Deli na:
Melania Trump o "čudovitih rekah in gozdovih" svoje Slovenije

Foto: Getty Images

Melania Trump je nastopila na predvolilnem zborovanju svojega moža Donalda Trumpa in napovedala, da se bo borila za otroke in ženske.

V svojem prvem govoru po julijskem nastopu na republikanski konvenciji je Melania Trump nagovorila privržence svojega moža Donalda Trumpa v Berwynu, predmestju Philadelphie v zvezni državi Pensilvaniji. O soprogu Donaldu, predsedniškem kandidatu republikancev, pravi: "Vsekakor ve, kako pretresti stvari."

Odrasla sem v majhnem mestu v bližini čudovitih rek in gozdov, je spregovorila o domovini Sloveniji. Ta je majhna država, ki so ji v njenem otroštvu še vladali komunisti. Že tedaj je vedela za čudoviti kraj, Ameriko, deželo svobode in priložnosti. "Če lahko o nečem sanjaš, lahko to postaneš, to je pomenila Amerika," je dejala.

Video nastopa Melanie:

Spregovorila je tudi o svoji manekenski karieri in se označila za "mlado podjetnico", ter poudarila, kako ponosna je bila, ko je leta 2006 postala ameriška državljanka.

Če bo postala prva dama ZDA, se bo borila za otroke in ženske, napoveduje Melania. Obljublja jim "čudovito življenje", v katerem bodo lahko "prosto pili ljubezen". Prizadevala bi si za izboljšanje vsakdanjega življenja žensk.

Socialna omrežja imajo lahko slabo plat, naša kultura pa je postala preveč hudobna in pregroba, pravi o ameriški družbi v letu 2016. Do drugih moramo biti spoštljivi in prijazni, četudi se ne strinjamo, je dejala.