favorskaya Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

ronaldo 11 Ekipa24.si

Avtor selfija v velikih težavah: zaradi vdora na ...

Kanyne West, Harry in P Odkrito.si

Harry v pedofilski mreži P. Diddyja??!!

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Svet

LGBT aktivisti očitno spet lažejo, bila je zabava s trenirkami

Deli na:
LGBT aktivisti očitno spet lažejo, bila je zabava s trenirkami

Nedeljsko jutro so bili mainstream portali preplavljeni z novico, da je v Zagrebu neznanec v klub Super Super, kjer naj bi imela zabavo LGBT skupnost, vrgel solzivec. No, kaže, da je gejevski lobi spet zavajal in lagal.

Slovenski mediji so včeraj obširno poročali o »nizkotnem zločinu v Zagrebu«, saj je neznanec v klub Super Super vrgel solzivec. V zmedi, ki je nastala, sta bila dva udeleženca poškodovana. V združenju Zagreb Pride so napad takoj obsodili in poudarili, da je šlo za napad iz sovraštva na udeležence zabave. Informacijo je na svojem facebook profilu najprej objavila neko dekle, češ da se je incident zgodil na zabavi LGBT skupnosti, hkrati pa za dogodek obsodila HDZ in ameriškega predsednika Donalda Trumpa. Mediji so jo brez zadržkov povzeli, zanimivo pa je, da je to dekle še do nedavnega delalo za SDP in vlado Zorana Milanovića, ki se je zaradi afere z dnevnicami znašel v škripcih.

Danes neodvisni hrvaški mediji (Dnevno) poročajo, da je šlo za novo prevaro LGBT skupnosti. Na facebook profilu kluba Super Super je jasno razvidno, da v noči s sobote na nedeljo ni bilo nikakršne LGBT zabave, ampak zabava s trenirkami. LGBT skupnost ni bila omenjena niti z besedo.