bencin Svet24.si

Opolnoči pocenitev bencina in dizla

najden-predmet Svet24.si

Ste izgubili skiro ali motoristični kovček?

bali Necenzurirano

Poslanski turizem: za tri dni v resort na ...

ana-petrič Reporter.si

Slovenka leta odpuščena: vrata ji je pokazala ...

sesko 24 pm Ekipa24.si

Šeško znova tresel in to kako!! Poglejte ta ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Zaključek 1. sezone zaznamovale ...

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Svet

Grškega veleposlanika v Braziliji umoril ljubimec njegove soproge

Deli na:
Grškega veleposlanika v Braziliji umoril ljubimec njegove soproge

Foto: iStock

V Braziliji so prijeli soprogo umorjenega grškega veleposlanika in ljubimca, ki je priznal umor.

Brazilska policija je sporočila, da so v zvezi z nedavnim umorom grškega veleposlanika v Braziliji Kiriakosa Amiridisa v petek aretirali njegovo soprogo ter njenega domnevnega ljubimca. Slednji je policiji že priznal umor, poroča francoska tiskovna agencija AFP.

Francoise de Sousa Oliveira in vojaški policist Sergio Gomes Moreira Filho sta po navedbah policije "načrtovala zločin iz strasti".

Gomes je policiji že priznal umor. Pojasnil je, da je ustrelil Amiridisa po sporu, nato pa je njegovo truplo odnesel v avtomobil, ki ga je uporabljal veleposlanik.

Policija je aretirala tudi Gomesovega bratranca, ki je policistom povedal, da mu je bratranec ponudil 80.000 realov (23.370 evrov) za pomoč pri umoru.

Truplo veleposlanika, ki so ga nazadnje videli v ponedeljek na območju Baixada Fluminense severno od Ria de Janeira, so našli v petek v zoglenelem avtomobilu.

Njegova brazilska soproga je izginotje moža prijavila v torek. Po poročanju medijev je veleposlanik božične praznike preživel s soprogo in njeno družino v okrožju Nova Iguacu v Riu. Kasneje so tam našli najeto vozilo, ki ga je uporabljal 59-letni veleposlanik.

Amiridis, grški konzul v Riu v letih 2001-2004, je veleposlaniški položaj v Brasilii prevzel v začetku leta, poroča nemška tiskovna agencija dpa.