nusa lesar Odkrito.si

Uroš Slak je bil zanjo odlična šola

Artur 3 Svet24.si

Kaj je počel Artur Štern?

Pujsa Pepa Svet24.si

Pujsa Pepa povzroča avtizem?!

termometer, zima, sneg, mraz Svet24.si

Po sneženju bo pritisnil “ruski mraz”

nails Najstnica.si

Poslovi se od lomljivih in krhkih nohtov

martina ipša Njena.si

Martina Ipša divje hujša

Sylvester Stallone Njena.si

Znani igralec ogorčeno: Nisem mrtev!

Slovenija

Zatikanje, počasna govorica, hihitanje: je voditeljica nacionalke Tanja Gobec pijana vodila Odmeve? (VIDEO)

Deli na:
Zatikanje, počasna govorica, hihitanje: je voditeljica nacionalke Tanja Gobec pijana vodila Odmeve? (VIDEO)

Foto: TV Slovenija

Je voditeljica na Televiziji Slovenija Tanja Gobec včerajšnje Odmeve vodila pijana, se sprašujejo uporabniki družabnih omrežij.

Ugibanja je sprožila že njena napoved Odmevov takoj po včerajšnjem Dnevniku, ko je z vidno težavo prebrala napoved. "Na nacionalki so ga mal pil?" je že nekaj minut kasneje tvitnil @JsSmRenton in dodal video nastopa Gobčeve, po katerem so se drugi komentatorji spraševali, kaj je krivo za njeno zatikajočo se in počasno dikcijo. Izstopale so še druge napake v nastopu: med drugim je v napovedi gosta Jožefa Horvata povedala napačen odbor, ki mu predseduje, med govorjenjem pa je imela vpadljivo dolge premore.

Dve uri kasneje so bile težave Gobčeve sprva manj izrazite, a čisto brez njih ni šlo. Zlasti intervju z ameriškim gostom Gregoryjem H. Watsonom je bilo zaradi njenega hihitanja, mimike, mahanja, zatikajoče se govorice in glede na razmere še posebej okorne angleščine prav nerodno za gledati. Kdo ve, kaj si je o Gobčevi in nacionalni televiziji mislil Američan. Bolje je voditeljici šlo, ko ji ni bilo treba govoriti v angleščini.

Odmeve si lahko ogledate na TEJ POVEZAVI

"Danes bo definitivno zabavno gledati Odmeve," je že ob napovedi tvitnil Tomaž Štih - Libertarec.

"Jože Možina je vedno trezen, profesionalen, pa ga zmerjajo,ogovarjajo, mu grozijo. Gobčeva bo šla pa mirno mimo - no, na enega ali tri do štiri," je bil v komentarju na Twitterju oster Vinko Vasle.

"No @RTV_Slovenija , koliko plačate takle hik Gobec napovednik z našim denarjem?" je zanimalo Patrika V.

"Ej, to je pa tu mač. A je to kdo gledal in poslušal? Se bo kdo opravičil?" je bil jezen Tomaž Slokar. Miša Vugrinec je bila še blaga v kritiki: "Po resnici? To pa danes ni bilo preveč všečno. Pravzaprav je bilo moteče."

Nacionalna TV hiša je v preteklosti v oddaje v živo že posadila očitno alkoholizirane voditelje. Najbolj znan je verjetno primer Andreja Stareta, ki je pred leti tekmo slovenskih hokejistov proti Estoniji tako katastrofalno komentiral, da so ga zaradi "tehničnih težav" izklopili in preostanek prenosa je iz ljubljanskega studia komentiral Zoran Radisavljević.