Tony Cetinski - Krik (Deliverable V-T1-T-SG)4490 Svet24.si

Priljubljeni pevec razkril, kako je včasih ...

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

marjetka-voglar-in-rudi-mlakar, poroka-na-prvi-pogled Njena.si

Rudi premagal vse ovire in zanetil ljubezen

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Slovenija

Osumljenec Stefan trdi, da naj bi ga Tič z nožem silil v spolni odnos

Deli na:
Osumljenec Stefan trdi, da naj bi ga Tič z nožem silil v spolni odnos

Foto: Bobo

Policisti danes nadaljujejo preiskavo dogodka, v katerem naj bi v nedeljo 20-letnik do smrti zabodel 44-letnega igralca Gašperja Tiča.

Osumljenec, po poročanju Večera gre za 20-letnega Stefana Cakića, je še v policijskem pridržanju, policisti pa nadaljujejo z ogledom kraja dogodka in zbiranjem obvestil. Policistom naj bi osumljenec dejal, da sta se s Tičem najprej družila v ljubljanskem lokalu, nato pa sta šla k igralcu domov. Tam naj bi se sporekla, Tič pa je prvi pograbil za nož, po pisanju Večera trdi Cakić.

Po informacijah Dnevnika sta usodnega nedeljskega jutra še skupaj popivala v Box baru nasproti železniške postaje. Taksi ju je nato okrog šeste ure zjutraj pripeljal na Trubarjevo 24. Glede na izjavo aretiranega naj bi ga Tič z nožem silil v spolni odnos, Cakić pa naj bi se branil. Na Tičevem truplu so sicer policisti odkrili več kot deset vbodnih ran, še piše Dnevnik.

Ljubljanski policisti so mrtvega igralca našli v nedeljo zjutraj v stanovanju na Trubarjevi ulici v Ljubljani. Po podatkih policije se je sprl z 20-letnikom. Slednji je z ostrim predmetom poškodoval igralca, ki je zaradi poškodb na kraju umrl. 20-letniku so policisti kmalu po dogodku odvzeli prostost.

Osumljenec je še vedno v policijskem pridržanju in ga še niso prepeljali pred preiskovalnega sodnika. V pridržanju je sicer lahko največ 48 ur.

Sicer pa policisti, kot so pojasnili na Policijski upravi Ljubljana, nadaljujejo z zbiranjem obvestil, s katerim bodo razjasnili tudi ozadje spora med osumljencem in žrtvijo. Prav tako bodo danes opravili obdukcijo, policisti pa nadaljujejo tudi z ogledom kraja dogodka.